Follow:

Believ’in Unicorns Douche & Badschuim, Handzeep & Glittersnot

Believin Unicorns
In dit artikel maak ik kennis met maar liefs drie Believ’in Unicorns producten : Douche & Badschuim, Handzeep en Glittersnot. Vandaag blog ik meer hierover. Lees je mee

Believ’in Unicorns Douche & Badschuim €7,99 (250ml)

Believin Unicorns
Believ’in Unicorns Douche & Badschuim schuimt goed en het ruikt heerlijk zoet en luxe luchtje. Na gedoucht voel mijn lichaam lekker schoon daarna kan je gewoon met je favoriete bodylotion insmeren. Het zou fijn zijn als de bodylotion van deze geur ook gebruiken. Deze Douche & Badschuim kan je gebruiken onder de shower en in een bad. Dit product is verkrijgbaar in 250ml en 750ml fles.

Believ’in Unicorns Handzeep €7,99 (250ml)

Believin Unicorns
Believ’in Unicorns Handzeep zit in een fles met pompsysteem, handig. De handzeep heeft dezelfde geur net als de Douche & Badschuim. Het schuimt goed en schone handen met heerlijke geurtje.

Believ’in Unicorns Glittersnot €8,99 (150ml)

Believin UnicornsBelievin Unicorns
Believ’in Unicorns Glittersnot zit in een potje. Er lang nog bescherming dopje wanneer je de deksel opent. De snot heeft een transparant gel met glitters. Deze gel is geschikt voor het gezicht, lichaam en het haar. Wat fijn is dat de gel niet plakkerig voelt en goed afwasbaar met douchgel. Daarnaast ruikt het heerlijk, precies dezelfde net als de geur van douchegel en handzeep. Deze gel geeft je looks een sprankelende glitterlook en een beetje extra magisch er uit ziet.

Believ’in Unicorns Producten

Believin Unicorns
De verpakking van de producten zijn simpel maar het ziet er magisch uit met Unicorns illustratie. De producten zelf vind ik erg fijn en ze hebben de magische geur van eenhoorns. Believ’in Unicorns Producten zijn te koop in de winkel bij jou in de buurt of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like