Follow:

Naar Stef Bos optreden geweest

Stef Bos optredenGisteren precies om 20:00 zatten wij in Luxor Theater om naar Stef Bos optreden te kijken. Voor mij is dit voor mij de 5de keer. Na hij heeft een liedje “Wodka” klaar gezongen, fluisterde myn schoonzus dat hij (stef Bos) die voor mijn moeder (myn schoonmoeder) zong. Ik lachte van haar humour. Myn schoonmoeder werd nieuwsgierig en vroeg “Wat?”. Myn schoonzus Jeannet zei “Ik zei tegen Dhini. Stef Bos zong die liedje “Wodka” voor U. Dan maakte myn schoonmoeder ook lachen.

We hebben echt er van genotan. Dank je Mam voor de tickets en Jeannet voor meerijden.

My Vrou Is Huis Toe

My vrou is huis toe

My vrou is huistoe
Sy sing in die hemel
Sy het gesê
Sy wag daar in die wolke op my
My vrou is huistoe
Sy’s los van die lewe
En al wat ik hier nog hê
Es tyd

Ek werk op die land
Ek oes wat ek saai
Ek gaan terug naar die dorp
Wanneer die son ondergaan
En ek sit op die stoep
Tot laat in die aand
En ek kyk naar die sterre wat val
Voor ek gaan slaap

My vrou is huistoe
Sy sing in die hemel
Sy het gesê
Sy wag daar in die wolke op my
My vrou is huistoe
Sy’s los van die lewe
En al wat ik hier nog hê
Es tyd

Psss. In Maart Mei, 22 treed Stef Bos in Dordt dus we gaan zeker kijken.

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like