Follow:

Unboxing Kerstpakket swap

 photo 2016Kerstswap1aa_zpsjywsgo9l.jpg
Alle eerste mamaswap. Dit oproep voor een swap las ik op Facebook (besloten groep). De MamaSwap georganiseerd door Linda van Mamaliefde. De MamaSwap dit keer is de feest stemming “Kerstpakket swap” met als budget €15. Omdat ik unboxing leuk vind, deed ik mee aan deze swap.

 photo 2016Kerstswap1b_zpstaemlhxj.jpg
Na een paar dagen wist ik voor wie ga ik mamaswap box geven. Ik mocht een swapbox voor Joyce van Joy from Joyce. Van Joyce heb ik hint dat ze liever geen troepen krijgt maar wel met geel, pastel en nog andere hint. De hint is wel handig maar toch niet zo makkelijk hoor want tja ik wil graag de ze blij met inhoud van de doos natuurlijk. Ik heb een paar dagen tijd om alle spullen met budget €15 goed te besteden. Alle spullen al gekocht dan ging ik stuk per stuk inpakken en versier met lintjes. En een dag na Sinterklaas kon ik het pakketje op de post! Benieuwd wat ik er allemaal in het pakket deed? Kijk dan eens op de blog van Joyce “Joy from Joyce

 photo 2016Kerstswap1a_zps6eqxgu10.jpg
Op het pakketje staat mamaswap, geen naam van afzender maar er is kaart met daarop haar naam en site. Een leuke box met kerst boom washi tape. Heel erg leuk gedaan. Dit pakketje Ellen van mamascrapelle. Er plakt een leuk dingen van strijk kralen en kerstboom met lintjes eromheen. Wat een creatief. Superleuk gedaan. Maar nu naar de inhoud die je hieronder kan zien wat in het pakketje zat.

 photo 2016Kerstswap1aaa_zps5ubdw00t.jpg
Magnetic tape | Washi tape en papier letter | Scrap boekje in de vorm van bloem

 photo 2016Kerstswap1aaaa_zpserbs8l8m.jpg
Stickertjes, lintjes etc | En een crea kit om kussen te maken.

Allemaal crea dingetjes, alleen sommige weet ik nog niet wat ik moest doen. Tijd om ideeen op interest te zoeken. Het is tijd dus voor knutselen! Dank je wel!

Welke swappen doen jullie mee?

Share
Previous Post Next Post

You may also like