Follow:

Hema – scented sticks Spice

 photo 2016Hema1a_zpsd6nv8wc1.jpg
Opzoek naar heerlijk geurstokjes die makkelijk door hele kamer verspreiden. Toen ik bij Hema winkel hier in de buurt was, rook ik eerst alle drie geuren voordat ik besloot welke geur ging ik kopen. Er staan drie geuren maar de linen geurtje is op. Dus ik besloot dit Spice variant kopen.

 photo 2016Hema1aa_zps4gv7ixmy.jpg
Hema scented sticks Spicezit in stevige box. Er zijn vijf stokjes meegeleverd. Toen ik hem op mijn werkkamer liet staan, verspreid de geur goed door de hele kamer, alleen vind ik deze geur hmmm niet mijn smaak. De geur is wel al bekend voor mij neus en ik hou niet zo van. Zonde om hem weg te gooien, dacht ik toen hmmm ik ga hem in de toilet laten staan.
 photo 2016Hema1aaa_zps2v3uoqx0.jpg
Voor mij deze Hema scented sticks Spice is geschikt voor in de toilet. Onze toilet ruikt nu lekker naar deze geurtje. Aaah gelukkig maar. Ik heb deze Hema scented sticks Spice van Sinterklaas gekregen. Dank u wel! Maar nu zoek ik lekker geurstokje voor in mijn werkkamer. Welke geurstokjes raden jullie mij aan?

Fijne dag en geniet ervan
Dhini
Deze post bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like