Follow:

1ste ervaring keer in de bus + kort filmpje!


Lekker vroeg vertrokken wij naar bushalte. De bus kwam om 9.29…cheeeeers Djess, helaas geen cheeeeeers van Djess! nou maakte ik gewoon foto dan 😀 Deze ervaring was alle 1ste keer voor ons en ook 1ste keer met OV kaart gebruiken. Ik was te snel met de kaart, de chauffeur zei “Goed dichtbij en iets lang op de machine” Gelukkig was het gelukt. In de bus was Djess stil van…ja…ja… nieuw ervaring he! en gelukkig wel rustig…dat is fijn voor mij natuurlijk …thank you Djess!

In het centrum was nog niet druk…heerlijk. Ik wilde naar Action maar ff binnen schoenen winkel en uit, Takko – uit, Pippos – wat gekocht (ring en oorsteker), Action – uit, V&D (la Plaza eten), H&M – uit en zo maar door binnen en uit zonder iets te kopen. Alleen bij V&D sieraden gekocht, niet bijzonder dingen gekocht dus. Verder ..gewoon leuke dag samen met Djess 😀 Djess was moe en sliep lekker op buggy! Ik werd moe en beetje duizelig krijgen van …nothing kleren kopen. Ik kan echt niet vinden en ook voor Djess…ik vind allemaal saaie kleren. Ik snap niks..wat gebeurt met mij? Vroeger kocht ik altijd en ook leuke kleren (voor mij persoonlijk) maar tegenwoordig.. :no: Ik denk dat ik hulp nodig!
Toen wij uit de bus stapten, zei ik tegen Djess…yay…Wij zijn weer hier Djess..thuis! (liep naar huis) en ik zei weer Goed gedaan he Djess van ons! En toen Djess klapte. Ik moest lachen :hihi: :huahua: Je hebt gelijk Djess….applaus voor onszelf :clap:

De filmpje is niet zo bijzonder maar het wel leuk om aan jullie te laten zien.

Dat was het ons 1ste ervaring met de bus! Misschien gaan wij weer doen als het mooi weer is.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Zd-hGyiqJQ&[/youtube]

Share
Previous Post Next Post

You may also like