Follow:

2011 P365 : Week 13

Alle eerste wil ik jullie bedanken voor mij beterschap. Het gaat goed met mij. Ik voel me nu stuk beter maar nu myn man voelt zich niet zo lekker.

He..eh..! Lekker vroeg klaar P365 week 13 😀 Dat wil eigenlijk. Best veel aardig meegemaakt vooral Djess. Begin maandag..heerlijk smullen (koekje). En heerlijk zoet als Djess nieuw dingen ontdenkte, zoals leeslampje…aan en uit en aan en weer uit. Als niet gelukt met aan (moet geopen worden) dan Djess wordt grrrrrrr…grr…. en ik :hihi: maar daarna liet Djess hoe het moet?! En verder kan Djess zelf doen. Ja… myn plan is fail…fail…. Ik heb ooit verteld dat ongeveer 1 jaar ga BV stoppen maar Djess wordt verslaafd. Ik vind het nog fijn om BV te geven, soms wel beetje vervelend als dichtbij achter elkaar Djess BV wilt. Bovendien my melk nog steeds goed uitkomt dus waarom niet?! Toch?!

Vergeten dat wij afspraak hadden bij Dietiesta en dus nieuw afpsraak op 30 maart en wij zijn geweest. Djess moet broodje eten. My ebay bestelling binnen : Hello kitty mouse voor myn oude laptop, remote control voor myn camera. En echt lief van Pinklovin.nl (heb haar iets geholpen) dat ik pakketje kreeg als dank met daarin Essence lakje, masker, samples. Dank je wel!

Het was heerlijk zonnig op zaterdag maar Arjo voelt zich niet lekker dus wij zijn gewoon bij wijkcentrum geweest. Bij bollker strand spulletjes voor Djess gekocht en na middagdutje naar oma en opa. Daar was er ook Lenthe.

Hele fijne dag!

Share
Previous Post Next Post

You may also like