Follow:

2011 P365 : Week 17 & Filmpje

Niet zo veel gedaan op week 17 maar er zijn wel leuke dagen tussen. En geen scrap meer met myn P365 maar fotocollages.

Samen met Djess op de bank Canon boekje lezen om weer wat te leren. Ja… ik gebruikte gelijk toen ik myn Canon EOS 500D kocht dus tijd om te lezen wat moet allemaal doen 😀 best laat maar toch heb wat nieuws gelezen. Ja..zoals bijv. voor aftandbediening, CA hoe moet gebruiken etc. Helaas geen foto samen met Lenthe (vanwege privatie). Djess zat samen met nintje op papa`s stoel en naar TV keek. Koninginnedag gingen wij lekker vroeg naar centrum om de bedoeling naar Nelson winkel zomerschoentjes voor Djess te kopen maar de winkels open om 12 uur. Gelukkig open van Haren al dus…ff passen en het was moeilijk kiezen tussen 2 style. Toch kies voor open style. Verder heb ik webbies gescoord in de koningennedag markt Bisehof 😀 voor 1 euro hele zakje.

Ff thuis rustig doen dan samen met pa naar oma en opa langs. Djess voerde eten aan de kippen samen met oma en geknuffeld door opa.

In harde wind lekker uitwaaien samen met pa en opdracht van mij dan paparazie moest filmpje en foto`s maken :pict: . Arjo naam myn oude camera Canon Powershot A620. En het resultaat zijn best nog mooi met die oude camera 😀
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=50vPGYgjd8M[/youtube]

Ik wens jullie fijne dag

Share
Previous Post Next Post

You may also like