Follow:

2011 : P365 week 18

Rustig week voor mij en Djess, behalve met Djess lekker bezig. Ik heb nieuw batteries binnengekomen voor my EOS 500D dat heb echt nodig Lees. Deze week o-ma jarig…gefeliciteerd ma (oma). En Eva kwam langs en lekker ff make-up hier. In de avond heeft Djess meer energie na gedoucht dan lekker bezig spelen samen met pa. Ja..Djess kan in eentje drinken uit eigen bekertje…volle melk…lekker! Djess bewonder nieuw pa Arjo`s speeltje : E-reader. Ja…Arjo is gek op lezen.


Het was heerlijk weer in het weekend. Wij zijn naar o-ma en o-pa`s huis langs geweest. Wij hebben via andere richting naar daar toe..Ff naar mooie gezicht langs…vol met gele bloemetjes en echt leuk om fotos te maken. Echt zo mooi plek daar. Ik wil niet stoppen fotos maken vooral van Djess.

Djess vond het echt leuk! En elke keer kreeg paardebloem en zo leuk vond Djess. Prachtig om te zien hoe blij Djess is met die paardebloem.[note]Trouwens heb de fotos bewerkt met Action. Ben aan het oefeningen en resultaat zien jullie hierboven. Ik vind het wel best geslaagd. En you know..ik vind het mooi en leuk om te doen.[/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like