Follow:

2011 P365 : Week 19

Voorlopig ga ik kleine beetje door met P365, niet elke dag foto hier plaatsen want niet zo bijzonder. Dus…


Elke dag….rommel thuis…Alle spelgoed haalt Djess uit zijn spelgoedoosje die van Plus had ingeruild met zijn gebortekaart. Op een dag Djess wijze naar zijn spelstrand..Djess wilt graag naar strand gaan maar helaas is het weer nog niet aardig om daar naar toe te gaan dus dan thuis he…!
Ik geef altijd zijn bekerjte omhood (1ste foto linkerkant) maar als Djess de bekertje zelf pakken dan liever andersom. Ik denk dat Djess liever dat want (in my gedachte) Ik kan naar andere dingen duidelijk zien. Slim he!
Zaterdag naar kapper voor 1ste keer. Djess vond het niet leuk! Huilend tijdens knippen. Nu voel ik zijn haren stuk harder dan voordat naar kapper. Oja… de voor..Djess lijkt op Opa (myn oude zus zei dat en ook Nadine, nichtje van Arjo) en achterkant lijkt op myn vader (Bapak zei dat..en Ik zei “Inderdaad lijkt myn vader”)

Share
Previous Post Next Post

You may also like