Follow:

2011 P365 : Week 24

Bedankt voor jullie reacties op deze blog. Djess voelt zicht nog niet honderd procent beter. Zijn neus loopt nog steeds en ook nog best warm. Zijn eten is weer rommelig geworden. Met mij ben ik ook nog niet hondred procent fit maar ik mis wel myn blog 😀 Dus vandaar deze update

In het weekend of vrije dag(en) vind Djess het leuk met pa Arjo samen wat te doen. Zoals op foto`s en pa Arjo had geen tijd dus om kranten te lezen. Kasian….!
Helaas was niet zo prachtig weer maar wij wilden toch ff buiten lucht halen dus naar Merwelanden. Daar stonden/liepen wij in de regen.
Kijkt…hoe energie krijg als na avonddouche…Djess wordt altijd vrolijk en vol energie van. Heerlijk zoet met kaas knabbeltjes. Oje…Djess heeft een van myn lakjes kapotgemaakt. De lakje is Sinful I love you ..swatches. Ik was best kwaad maar ik kon niks doen…wel vanaf deze moment mag Djess niet meet my lakje kastje pakken. Djess schudt zijn hoofdje ook als ik zei …nee… je mag niet meer he! Djess kreeg eerste duplo…bedankt oma! Oma voelt zich ook niet zo lekker en ook opa. Dus beterschap!

Voor mensen die niet lekker voelen…Heel veel beterschap!

Share
Previous Post Next Post

You may also like