Follow:

2011 P365 : Week 25


Niet echt bijzonder dagen in week 26. Gewoonlijk dingen gedaan en bovendien voelen wij zich ook niet zo lekker en Het weer was ook niet aardig. Ik bedoel niet veel zon.  Na middagdutje haalde o-ma en o-pa Djess op. Ze gingen fietsen. Djess vond het erg leuk en o-ma en o-pa ook. Dus ik kon ff beetje rust he 😀 , nou rust… ik moest andere dingen doen in huis. Djess`s neus loopt nog steeds en dus veel tissues nodig. Ik vroeg Djess om een tissues eruit te halen maar alle tissues haalde Djess er uit 😀 want L deed ook af en toe kleine beetje spuggen dus doekje nodig, maar tissues zijn lekker zacht. Gelukkig helpte Djess mij wel. De vieze tissues gooide Djess in de bah-bakje (vuilnis bakje – ik noem bah-bakje). Oja…niet alleen tissues gooide Djess weg maar eigen vieze luier gooide Djess zelf in bah-bakje en Djess zei..bah…bah..! :hihi: Voordat middagdutje gaf ik Djess fruit (de meeste banaan) maar deze keer met mandarijntjes. Helaas at Djess niet alles op. Wel heeft geproefd. Jammer! Djess wilde mij helpen met inpakken…kijkt maar Djess`s handje vol plakband 😀 Bestelling Djess binnen en Bumba DVD gekocht bij bloker 1+1 gratis. Djess is gek op Bumba. Zondag..vandaag dus…wij blijven gewoon thuis….niets bijzonder dus.

Fijne zondag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like