Follow:

2011 P365 : week 28

Tot nu toe kan ik nog volhouden met Project 365 maar dan ik maak nu eenvoudige college foto`s. Niet meer in scrap dan vind te veel werk. En verder hebben wij soms niet zo bijzondere dingen gedaan/gemaakt dus er is wel een dagje gaatje (niet bijzonder) en de meeste is eigenlijk meer van Djess 😀 Ja… ik ben gek op Djess. hmmmmmmmmmmmm heerlijk om hem te knuffelen en zoenen. :muah:

Zoals vorige week…Maandag was best redelijk weer…de zon scheen dus wij konden lekker ff buiten zitten en Djess lekker in het water spelen. En ook met kapotte telefoon was Djess aan het bellen.

Op Lenthe dag was my bestelling binnen (lees terug!), Ik was aan het oefeningen met bokeh hart maken en ik liet Djess achter de raam staan en klik!. Hoewel Djess`s neus loopt, eet Djess toch graag ijsje ..lekker :yumie: Heerlijk samen met pa middagdutje voordat de gasten komen want papa vierde zijn verjaardag op zaterdag. Niet alleen pa kreeg cadeaus :gifts: maar Djess ook..van tante Mariska en oom Jos…bedankt voor cadeau. Papa las krant en Djess wilde ook of toch storen ..eigenlijk! Dus alsof krant lezen samen op de foto`s verder pa kon niet meer verder krant lezen. Aduh kasian papa Arjo!

Fijne dag allemaal! Vanavond ga ik naar jullie blog langs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like