Follow:

2011 P365 : week 9 & Filmpje

Niet zo bijzondere dagen afgelopen week. Zoals gewoonlijk veel Djess op foto`s. Djess met balloon, met nichtje Eva die eigenlijk met haar zus lang kwam. Op Dinsdag was heerlijk zon maar was erg brrrrrrrrr koud. Maar wij gingen toch ff wandelen en naar de speeltuin hier in de buurt. Heb wel filmpje gemaakt maar het is best lastig in eentje doen.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3VgRRITVlU4&feature=channel_video_title[/youtube]

Woensdag…Djess vond het leuk de balloon schoppen en meestal volenegie als na avondgedoucht. Hmmm koekje…lekker!
Wij waren bij blokker en zag konijntje in de mandje en dus ff modelshow en thanks to paparazie :pict: En na middagdutje gingen Djess samen met pa naar oma en opa. Ik bleef thuis want ik wilde my bezuty spullen opruimen na gerommeld door Djess. Ja… Djess kan heel goed rommel maken als ik bezig aan het opknappen. Hup…op de tafel gooien my beautyspullen en terug maar niet op dezelfde plek..dus was chaos.
Thanks to oma om foto`s te maken tijdens proeffiets samen met Djess. Ja… het was 1ste keer Djess op de fiets. Dus…..laat lekker weer maar komen dan kan Djess op oma fiets zitten. Zondag scheen de zon en redelijk weer, niet te koud maar ook nog niet warm en wij hebben in Merwelanden gewandeld….Heerlijk! Djess vond het leuk! zoals always….heerlijk als ff naar buiten huis want kan naar mooie dingen kijken

Fijne dag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like