Follow:

2B Cosmetics – Matt lips potloden

 photo 20152BMatLipstick1a_zpsb7hcyjkd.jpg
Op naar de volgende de nieuw producten uit de collectie Fall 2B Cosmetics. Vandaag swatches ik drie de nieuwe matt lips voor jullie.

 photo 20152BMatLipstick1aa_zpsgb5e7hu3.jpg
Matt lipstick vind ik mooi maar ben niet zo fan van want ik krijg droge lippen van. Ik ben erg benieuwd of deze matt lips ook zo of juist geen probleem krijgen. Maar eerst naar de verpakking. De lipstick matt potloden zijn in dezelfde kleur zoals het lipstick zelf dan weet je welke kleuren wil je hebben.

 photo 20152BMatLipstick1aaaaa_zps62kcvwgq.jpg
2B Cosmetics matt lips potloden heeft soort ombre kleuren van licht naar donker kleurtje. Ik wist het meteen al dat er één kleur die bij mij niet echt goed zou staan “Soft pink” want voor mijn persoonlijk is de kleur te licht. Maar de andere twee kleuren vind ik wel mooi “Soft Raspberry en Deep Red”, vooral de Deep Red vind ik mooi en ik zou hem zelf uitkiezen.

 photo 20152BMatLipstick1aaa_zpswmj2kwxm.jpg
2B Cosmetics matt lips potloden zijn zachte textuur waardoor brengt gemakkelijk aan op je lippen. Op mijn arm is de kleur Soft Pink niks mis mee maar op mijn lippen en getinte huidgezicht is toch echt te licht. Kijk maar hieronder op de foto.

 photo 20152BMatLipstick1aaaaac_zpsggtyrh7f.jpg
2B Cosmetics matt lips Soft Pink springt de kleur uit maar het past totaal niet bij mij voor dagelijks te dragen (voor Nicki Minaj misschien wel, denk/zag ik ooit op haar videoclip). 2B Cosmetics matt lips Soft Raspberry komt de kleur op de foto iets minder mooi maar in het echt is hij wel mooi. Alle laatste is 2B Cosmetics matt lips Deep Red ben ik meer enthousiast omdat hij is echt prachtig kleur vooral als je hem in echt zien. Deze potloden heb je een puntenslijper voor nodig. Het zou handig zijn als ze met een draaisysteem werken. De potloden bevat vitamin E en 0% parabenen. Ik breng een lipsbalm eerst zoals ik gewend ben daarna lipstick. En ik heb geen last van van droge lippen. Het blijft redelijk goed lang zitten. Na eten en drinken vervaagt de kleurtje wel een beetje maar niet zo extreem weg maar je mag natuurlijk altijd meer aanbrengen als je nodig heeft of wilt.

 photo 20152BMatLipstick1aaaa_zpsfv8swjg1.jpg
2B Cosmetics – Matt lips potloden brengen heel fijn aan en er zijn mooie kleuren tussen. Ze voelen niet vettig aan op je lippen en ze hebben matte effect. Twee kleuren Soft Raspberry en Deep Red draag ik graag voor dagelijks looks! 2B Cosmetics – Matt lips potloden kost €3,95 per stuk.

2B make-up producten zijn verkrijgbaar in Belgie bij Kruidvat, DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B webshop makeuptouch.eu en 2B.eu

Lijstje van de ingrediënten van alle 2B Cosmetics producten, vind je hier

Blijf op de hoogte van 2B make-up producten door deze Facebookpagina te liken.

TIP : op Facebook 2B Cosmetics adventskalender kan je op iedere dag kans om 2B Cosmetics te winnen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like