Follow:

3 sept 2014

Overdag kan ik mijn gedachte voor andere dingen bezig zijn maar als in de bed lig, dan denk ik aan de baby.

Met prachtig weer wil ik niet de hele dagen bedroefd te zijn. Het leven gaat door en ik ga weer een kleine dingetjes genieten. Ik voel me goed ” … “. Fijn dat gisteren de bobbels baby van zelf eruit. Ik pakte ze/hem met mijn hand eruit. Ze/Hij was heel erg nog klein. Hoewel niet fijn om te zien, ben opgelucht dat ik niet nodig naar zkn heb. Ze/Hij krijg een plek in onze hart. Mijn lieve man is gelukkig deze week vrij dus gisteren heeft Dj heen en weer naar school brengen. Thank you.

Dj heeft mij altijd glimlacht en lieve mensen eromheen en ook via blogwereld. Het maakt mij voor hele dagen niet droevig te zijn.

Hier wil ik jullie namens ons bedanken voor jullie comments op vorige blogpost

Salam manis, Dhini

Untitled
Canon 600D + 18-55mm

Share
Previous Post Next Post

You may also like