Follow:

3x crèmemaskers Dr. Van Der Hoog

Dr Van der Hoog
Ben jij fan van maskers? Een tijdje geleden ontving ik drie de nieuwe crèmemaskers van Dr. Van Der Hoog. De nieuwe varianten bestaan uit het crèmemasker hyaluronzuur, het crèmemasker noten en het crèmemasker mango- & illipe butter. Vandaag blog ik voor jullie. Lees je mee

Dr Van der Hoog
Crèmemasker mango- & illipe butter zit in een geel verpakking. Dit crèmemasker bevat mango- en illipebutter en sheabutter voor extra voeding. Ilipe boter is zeer voedend en staat daarnaast bekend om zijn verzachtende werking. Na het gebruik van dit masker voelt mijn huid weer soepel aan, verzorgd en gevoed. Het masker is zeer geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

Dr Van der Hoog
Crèmemasker Hyaluronzuur zit in een blauwe verpakking. Het crèmemasker verrijkt met vitamine E en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die samen met het toegevoegde Pentavin de huid intensief hydrateert. Het voelt mijn huid na gebruik van dit masker weer gevoed en soepel aan. Dit masker zorgt dus je huid hydrateert en voedt de droge en vochtarme huid.

Dr Van der Hoog
Crèmemasker Noten zit in een licht bruine verpakking. Dit crèmemasker bevat zoete amandelolie, walnotenolie en macadamia olie voor intense voeding van de (zeer) droge huid. Arganolie is rijk aan antioxidanten die belangrijk zijn voor de huid. Dit masker verzorgt de huid en beschermt de huid tegen uitdroging. Het resultaat voelt mijn huid weer lekker zacht en gevoed. Dit masker ideaal is voor de droge tot zeer droge huid

Dr Van der Hoog
De masker zit in een bekende Dr. Van Der Hoog verpakking. Elk verpakking heeft eigen plaatje zoals beschrijven op de verpakking. Na gebruik van het crèmemasker wordt mijn huid weer bij van, het voelt heerlijk zacht, soepel aan en gevoed. Het crèmemasker kost € 2,29 per stuk, verkrijgbaar bij de drogisterijen of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like