Follow:

3x Goedkope zonnebrillen

Goedkopezonnebrillenshop
Het weer is wel nog koud maar de zon schijnt. Yes! Heerlijk is dat. Als de zon komt, denk ik aan niet alleen aan zomer maar ook naar zonnebrillen. Heerlijk buiten kan zitten in de tuin, op terrasje, op het strand en vergeet niet een zonnebril op. Vandaag laat ik leuke zonnebrillen aan jullie zien. Kijk je mee

Goedkopezonnebrillenshop
Op Goedkope zonnebrillen shop heb ik rondgesnuffeld. Wat daar zie ik erg leuk verschillende modellen zonnebrillen. Zonnebrillen voor dames, heren en of voor beide. Dat is wel toch wel genoeg keuzen om maar liefs drie zonnebrillen uit te zoeken. Maar het blijkbaar is niet zo makkelijk want er zijn zo veel leuke zonnebrillen. Hier word je hebberig van. Ik besloot alle drie zonnebrillen met spiegel kiezen maar in verschillende modellen. Dit strakke classic model heeft een mat zwart frame met een fel gekleurde afwerking

Goedkopezonnebrillenshop
Mijn eerste nieuw zonnebril is een Wayfarer roze zonnebril met spiegel lenzen. Het maakt de zonnebril stuk girly en de spiegel lenzen maakt stuk trend. De wayfarer model vind ik erg leuk model en het past bij mij.

Goedkopezonnebrillenshop
De tweede zonnebril heb ik voor rond model gekozen en weer met spiegel lenzen. Deze leuke zonnebril is een retro zonnebril met classic look. Een trendy ronde party zonnebrillen is trendy om te dragen. Dit model is te klein voor mij brede gezicht. Maar voor afwisselen is dit zonnebril prima om te dragen.

Goedkopezonnebrillenshop
De derde zonnebril is niet wayfarer en niet rond model maar ovaal. Ik heb met opzet de zonnebril met ovaal model gekozen omdat ik wil wat anders. Dit model zonnebril is stuk groot voor mij maar ik vind het juist erg leuk. De blauwe spiegel lenzen geeft lekker rust voor mijn ogen tegen de zonnelicht, alleen de spiegel effect is niet zo goed te zien.

Goedkopezonnebrillenshop
Kom maar op de zon! Ik ben er klaar met deze drie leuke zonnebrillen. Mijn favoriet zijn de roze en de ovaal modellen. Ik kan elke dag nu andere zonnebrillen dragen. Leuk toch afwisseling. Alle zonnebrillen worden met een brillenzakje dat tevens dient als poetsdoekje. Shop ze op goedkopezonnebrillenshop.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Felice Veenman

  ik ben een blinde mol, drie jaar geleden heb ik – op aandringen van dochterlief – een zonnebril op sterkte aangeschaft. Wat een genot!! Nooit meer hannsesen met een bril over een bril…Maar …ik zou wel willen dat ik goede ogen had en gewoon lekker maffe goedkope zonnenbrillen kon dragen

  03 March 2018 at 21:25
 • Reply Laura

  Leuke zonnebrillen! Nummer 2 is mijn favoriet:)

  03 March 2018 at 17:55
 • Reply Frederique

  Ik vind die grote zwarte het mooist maar de roze staat je erg goed.
  Frederique´s last blog post ..Vakantie, vitamine D en reisverzekeringen

  03 March 2018 at 13:25
 • Reply Sherry Hus

  Wat een leuke zonnebrillen. Ze staan je erg goed!
  Sherry Hus´s last blog post ..L’Oréal Paris Sugar scrubs

  03 March 2018 at 10:28
 • Reply Jadis

  Ja die grote is wel leuk!

  03 March 2018 at 10:00
 • Reply Tom Outdoor

  Ik ben groot fan van goedkope zonnenbrillen!
  Ik zelf sloop ze contant en raak ze nog vaker kwijt!
  Top en deze zien er nog leuk uit ook!

  03 March 2018 at 09:46
 • Reply karin

  ik heb al jaren dezelfde zonnebril. Ik heb niet zo veel vertrouwen in goedkope exemplaren. Maar ze staan je leuk.

  02 March 2018 at 18:03
 • Reply Ellen

  Ze staan je alledrie goed en inderdaad leuk om af te wisselen. Zelf heb ik een zonnebril op sterkte en ga dan toch voor wat meer kwaliteit.

  02 March 2018 at 13:51
 • Reply Anja

  Handig! Met die laagstaande zon is een zonnebril in het verkeer geen overbodige luxe.

  02 March 2018 at 13:41
 • Reply Nathalie - Volgmama.nl

  Staan je mooi! En voor zo’n leuke prijs hoef je het niet te laten.
  Nathalie – Volgmama.nl´s last blog post ..De ultieme bucketlist om af te strepen tijdens je zwangerschap!

  02 March 2018 at 13:11
 • Reply Krystle

  Zo krijg ik helemaal zin in de zomer! Leuke zonnebrillen
  Krystle´s last blog post ..Magische lipstick

  02 March 2018 at 13:07
 • Reply Julie

  Doordat ik een bril draag om ver te zien, heb ik ook een zonnebril op sterkte nodig! Ik vind dit zo jammer want ik hou van toffe zonnebrillen! 🙂 Het ronde model ziet er echt cool uit!
  Julie´s last blog post ..Julie | Friday Nails #175 – Rose Pourpre

  02 March 2018 at 12:47
 • Reply Xarifa

  De zon kan nu best laag staan, dus die zonnebril kan best handig zijn!

  02 March 2018 at 12:33
 • Reply Melissa

  Nu ik zo af en toe lenzen draag kan ik eindelijk kijken voor een normale zonnebril, Die roze vind ik echt super leuk zeg
  Melissa´s last blog post ..Lifestyle| Altijd bereikbaar zijn? +Winactie.

  02 March 2018 at 10:59
 • Reply Lodi

  Ze zijn leuk, toch hier geen goedkope zonnebrillen meer. Ik kocht altijd hele goedkope, maar sinds een paar jaar heb ik een dure zonnebril en eigenlijk kan ik nu pas zeggen dat ik een hele goede zonnebril heb. Met mijn oogziekte is dit wel belangrijk.

  02 March 2018 at 10:56
 • Reply nicole

  Goed om te weten waar ik terecht kan voor goedkope zonnebrillen! Ze staan je goed.
  nicole´s last blog post ..Ziek….

  02 March 2018 at 09:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge