Follow:

5 things i love #7

5 thing I love
De laatste plaats ik dit artikel in januari. Dus toch tijd om vandaag aan jullie te laten zien.
Love
Heerlijk. love it de geurtje
Love
Het ruikt heerlijk naar coconut..echt zomergevoel – net als op vakantie gevoel krijgen
Love
Met micky mouse erop vind ik te kinderachtig maar hij zit heerlijk en ik heb sweater nodig 😉 en voor veranderingen laat ik zien dat ik disney love it. En weet je maar nooit someday ga ik naar Disneyland he..he..
Love
Zoals jullie weten (als je mij volgt), ben ik gek op fruit en onder andere mango..yum!
Love
Vroeger citroen gebruik ik om ketombe te verwijderen maar nooit meer citroen voor beauty gebruiken. Toen Kandee Johnson filmpje zag. Hei…ik ga doen en ik doe nu met plezier mij gezicht met citroen/lemon en suiker scrubben. Heerlijk zachte huid voel ik mijn gezicht aan.

Wat zijn jou favourite dingen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like