Follow:

6e bezoek aan het CB & 2D mini shoplog

Vanmorgen zijn Djess bij CB geweest. Na gewogen etc dan gesprek met verpleegkundige. Ik vertelde natuurlijk dat Djess al kan staan (nog niet in eenjte) en in de box rondje maken en ook tandje doorkomt. De verpleegkundige wilde ook weten of Djess kan in eentje zitten. Ja..Djess kan zitten zonder hulp. Oh..wat erg van mij…ik zei tegen verpleegkundige dat Djess kruipt met buik…eigenlijk kruipt Djess zonder buik (zijn buik omhoog als hij kruipt)…sorry Djess….volgende afspraak ga ik zeggen. Djess was lekker rustig (goed zo lieve ventje van mama)..zo trots ben ik 😀 En Djess kan beginnen zijn tandje poetsen Dus…

toch ff langs Kruidvat…ja…Consulatatie bureau is dichtbij winkelcentrum Bieshof dus altijd leuk om ff in de winkels te snuffelen, maar zag geen tandenborstel, voor mij wel…ik kocht 2 Essence Remover. Dan naar andere winkel DA kijken en daar kochte ik tandeborstel voor Djess.

Fijne weekend allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like

New video

Black Friday 2020Black Friday 2020

Wishlist

Adslifestyle

Ads

Banggood Christmas Sale

Banners voor Top 20 Nederlandse Lifestyle Bloggers van 2019

 

Bloggerslijst.nl

 

Stem op mij op HeartMyBlog.nl!