Follow:

A Good Drink : Matcha Green Tea & Acai, Pomegranate, Blueberry

2017_Good_Drink1a
Niet food maar het is tijd voor drankjes maar dan zonder alcohol. Een paar dagen terug kwam er pakketje met daarin van het merk Orange Creatives “A Good Drink”. Vandaag blog ik hierover. Lees je verder mee

A Good Drink zit in een plastiek flesje met daarop vol vrolijke illustraties. Het ziet er stuk vrolijk uit. Maar nu naar de smaak van de drankjes.

2017_Good_Drink1ab
2017_Good_Drink1abb
A Good Drink “Matcha Green Tea, Watermelon, Mint” zit in groene flesje. Deze drankje bevat groene tea-extract, watermoeloensap, water en mint. De combinatie in de deze drankje lijkt mij lekker en ik hou van maar wanneer ik deze drankje drink, moet ik echt naar de smaak van deze variant aanwennen. De smaak is toch wat anders dan ik verwacht. Toch door aparte smaak heb ik hem opgedronken.

2017_Good_Drink1ac
2017_Good_Drink1acc
A Good Drink “Acai, Pomegranate, Blueberry” zit in rode flesje. Ik hou van Granaatappel en Granaatappel is supergezond. Volgens A Good Drink zorgt de combinatie met Acai en blauwe bessen voor betere balans. De smaak van deze drankje is lekker met bruise

2017_Good_Drink1aa
De Acai variant vind ik lekkerder dan de Matcha. En het is lekkerder als je ze koud drinken vooral als het weer warm is. A Good drink bevat alleen natuurlijke ingrediënten en zit er zeer weinig calorieën. Deze drankjes is lekker voor elke dag. A Good Drink is verkrijgbaar in drie smaken, het kost €0,99. Te koop bij Action winkel.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like