Follow:

a i u e o


Ik weet het niet wat ik de titel wil gaan verzinnen. Soms ben ik kwijt de woorden en ik ben echt slecht in dit soort dingen :bleh:
Vandaag ik wil een mij ei even kwijt dus hier is mij saai artikel (vind ik zelf) van vandaag.
– Diep in mij hart en ook in mij gedachte voel ik me dat mijn vader nog leeft hoewel ik weet dat hij niet meer is. En als ik weet het, voel ik mij toch verdrietig en empty.

– Ik zei bijna tegen Djess …kakung (opa) Djono (mijn vader) maar ik weet meteen dat mijn vader niet meer is. Maar ik zeg wel en toe vooral als ik Djess`s nek zie want die precies op kakung Djono

– Nog maar ander half maand word Djess 2 jaar. Oh my God wat de tijd vliegt snel zeg!

– Overdag slaap Djess nu in eigen bedje. Toen ik Djess naar eigen kamer bracht ..geen protest. Maar eerste nacht wijst Djess naar ons kamer en ik zei…nee..Djess slaapt hier…wel protest maar ik zei toen…mama slaapt ook hier. Dat was op maandag. Djess is nog bang alleen te slapen. Dus ik sliep naast hem de hele nacht.

– Geadviseerd door Leen Bakker medewerker kochten wij kinders dekbed. Ik vind het dunne dekbed en ik dacht dat zou koud krijgen dus ik leg extra deken op maar blijkbaar toch te warm voor Djess. Djess zweet het gewoon.

– Morgen is ons trouwdag en wij weten niet wat wij gaan doen?! Gewoon thuis of uit eten..nog geen idee maar ik denk dat dat laatste idee zoals gewoonlijk…iedere jaar dezelfde maar vorige jaar en dit jaar Djess erbij 😉

– Elke dag draag ik alleen maar UGG (de short one) de laatste tijd.

– Dit jaar sla ik helaas sale maand over. Ja..ja… ik moet sparen! Dus probeer zo min mogelijk niet veel dingen kopen.

– Ik weet het niet meer wanneer Djess deze woorden kan zeggen?! Mama te…mama ta… en nu mama teu..
Verder leer ik Djess vocabulaire a i u e o Ken je dit? hieronder de liedje van a i u e o
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fKrsVXaNEUc[/youtube]

– Djess zei wel best aardig die letter, alleen i tot nu toe nog niet. Dus ik zei tegen Djess : papa ha..ha.. mama hi..hi… (Djess wordt stil van hi..hi….), Djess hu..hu…oma he..he.. en opa ho…ho… Zondag zei Djess Tractor! | Maandag – Ahaaa! | Dinsdag – Na

– Als Djess de bus of de trein ziet…Djess zei altijd mama…dag mama..! Djess herinner zich nog dat ik in de trein zat toen naar Amsterdam en ook met in de bus naar centrum.

– Echt niet goed van mij dat ik weer niet opgeschreven sinds wanneer Djess zei…mama bu..papa to..to.. toen begreep ik helemaal iet Djess bedoel hi..hi..maar nu wel.

– Djess houd ons nek of arm vast zodat wij kunnen niet weg als wij Djess in de bed samen liggen. Maar nu zijn voetjes tussen onze benen zodat wij kunnen niet weggaan. Slim he!

– What is wrong with my nose? Klinkt misschien raar maar ik duw mijn neus tegen Djess mondje als Djess slaapt. Ik vind de geur niet stink ..juist ruikt lekker …Serieus!

– Mijn nichtje Cici via facebook vertelde mij dat de zussen en broers van mijn moeder naar mijn moeder op bezoek. Van Tasikmalaya naar Yogyakarta.

Fijne dag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like