Follow:

Adventskalender day 7 : Catrice 900 Steel my heart

Adventkalender day 7
Goede avond! de zevende nagellak ga ik aan jullie laten zien en deze keer een nagellak Catrice 900 Steel my heart. Ik weet het niet …ik heb hem zelf gekocht of gewonnen 😉
Adventkalender day 7Adventkalender day 7

Adventkalender day 7Adventkalender day 7Adventkalender day 7
Catrice 900 Steel my heart heel mooi metaal effect met mat finisch. Heen en daar zie je subtiele shimmers/glitters in als je je vinger laten bewegen. De matte effect vind ik echt top! Op ringvinger bracht ik top coat, zie je iets verschil…iets glossy effect maar ziet er metaal effect. Met twee laagjes vind ik heel mooi gedekt.

Vanavond gaan wij uiteten met een kennis van Arjo!

Op naar de achtste nagellak!

Share
Previous Post Next Post

You may also like