Follow:

Adventskalender nail polish day 24 : Only You “Glitterati”

 photo Day24-2014dhAdventskalender24a_zps05a0b99b.jpg
Het was leuk om te doen vooral super leuk dat wij – Deb en ik deze samen doen. Vandaag laat ik alle laatste Het komt goed uit om deze adventskalender af te sluiten. Laat je je nagels maar mooi bling bling showen.

 photo Day24-2014dhAdventskalender24aa_zpsdecdf861.jpg
Deze nagellak zit in de nagellak swap box met Deb. Only You nagellak kende ik maar ik heb geen enkele, geloof ik en dus van deze eerste keer voor mij. Prachtig glitter nagellak met of zonder gekleurde basis nagellak. Het lakt makkelijk en de glitters komt er mooi uit.

Bedankt allemaal voor een reactie achter laten op alle adventskalender bij mij ook op Deb site. Hopelijk vinden jullie leuk en ook bedankt Deb om deze samen te doen. Tot volgend jaar (misschien)

Fijne Kerstdagen allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like