Follow:

Adventskalender SDI-Parijs (sampleo)

SDI-paris sampleo Adventskalender
Precies einde van november heb ik deze make-up SDI-paris adventskalender binnengekregen. Als een lid van Sampleo doe ik mee voor een testproduct. Toen ik deze op Sampleo heb ik gelijk meegedaan. Ik verwacht het niet dat ik zou gekozen word. Ik ben blij toen ik plotseling binnen ontvangen. Op Instagram hebben jullie misschien al gezien (als jullie mij instgram volgen natuurlijk). Daar laat ik unboxing video zien. Het is erg leuk om te doen. En vandaag is al de helft van de 24 dagen dus ik laat hier van dag 1 tot dag 12. Kijk je mee

2017 SDI-paris sampleo Adventskalender
SDI-Paris Adventskalender box ziet er leuk en vrolijk uit, alleen ziet het niet echt luxe uit. Een beetje kinderachtig uitstraling.. Er zitten 24 vakje die ik met plezier ga openen. Alleen zie ik geen nummer 22, ik zie twee keer 5 (een met cijfer 5 en een met word Five). Aan de achterkant van de box is er informatie welke producten in de box erin zitten. Zin in…

Hieronder laat ik volgorde dag 1 tot dag 12
SDI-paris sampleo Adventskalender
Dag 1 – Sugar & Spice eyeliner – in mini/travel formaat.
Dag 2 – Sugar & Spice oogschaduw – er staat geen naam. De oogschaduw zit in een plastic huls met een applicator. De oogschaduw is een beetje poeder met iets shimmer/glitter in.

SDI-paris sampleo Adventskalender
Dag 3 – Sugar & Spice pencil lip – in roze kleur.
Dag 4 – Sugar & Spice Nail en twee cutcile

SDI-paris sampleo Adventskalender
Dag 5 – Sugar & Spice trio oogschaduw in drie kleuren
Dag 6 – Sugar & Spice shimmer pot – licht roze kleur

SDI-paris sampleo Adventskalender
Dag 7 – Sugar & Spice shimmer pot in zilver kleur
Dag 8 – Sugar & Spice nagellak in diep paarse tint.

2017 SDI-parijs sampleo Adventskalender
Dag 9 – Sugar & Spice Mascara – helaas een beetje droog
Dag 10 – Sugar & Spice – Blush

2017 SDI-parijs sampleo Adventskalender
Dag 11 – Sugar & Spice – Blusher brush en twee apllicator. De applicator kan ik gebruiken voor nailtool
Dag 12 – Sugar & Spice lipstick

Tot nu toe ben ik met plezier om elke dag zelf te verrassen met deze andventskalender. De producten vind ik sommige best ok vooral de nagellak en de trio oogschaduw is wel goed gepimenteerd. Jammer dat er staan geen specifiek naam van de producten. Het staat alleen nail polish, trio oogschaduw enzo. Op naar volgende vakjes. Stay tune en kijk op mij instagram account voor unboxing video.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like