Follow:

Als je geen groene vingers hebt

 photo 2016PaperFlowers1aaaaaaa_zpsweuem71t.jpg
Als ik op tijdschriften of instagram of websites de prachtige plaatjes binnenhuis met planten zie, wil ik ook zo`n gezellig sfeer in huis hebben. Toen wij in de tuin winkels waren, besloot ik een paar plantjes gekocht zoals cactus, vetplanten en andere binnenhuis planten. Regelmatig geef ik ze water en maar toch zijn ze niet zo goed meer. Ik moet dus ze wegdoen omdat ze zijn te veel water of geen water krijgen hoewel ik elke week water geef. Dus besloot ik bloemen te maken van papier. Toen ik op school zat, heb ik ooit met crepe papier wat leuks zoals bloemen gemaakt maar hoe het maakt, kan ik niet meer herinneren. Thanks to Pinterest en youtube kan ik de tutorial terug vinden. Vandaag laat ik een paar bloemen van papier zien (wel sommige nog niet klaar maar ik wil ze snel aan jullie showen). Want ze zien al wel prachtig uit hoor, dat dacht ik zelf 😉

 photo 2016PaperFlowers1aaaaaaaa_zpsdmvvsyki.jpg
 photo 2016PaperFlowers1aaaaa_zpsyqaqugq5.jpg photo 2016PaperFlowers1aaaa_zpsci1chj5a.jpg photo 2016PaperFlowers1aaaaaa_zpsvgl4u667.jpg photo 2016PaperFlowers1aa_zpscauti8ik.jpg photo 2016paperflowers1a_zps4gjsh2st.jpg photo 2016paperflowers1b_zpsj0y13yxd.jpg photo 2016PaperFlowers1aaa_zpskzeojlhn.jpg

Tja…als je geen groene vingers hebt, dan maar andere alternatief zoeken. Ik vind ze mooi en iets vrolijker sfeer geven. Ik wil meer maken maar de tijd is te kort en ik wil en moet andere dingen te doen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like