Follow:

Anggrek

Anggrek
Het weer is helaas niet echt aardig. Regen, winderig en een beetje koud..brrrrr. Ik kan echt niet tegen de harde wind en koud…bleh! Gelukkig konden wij afgelopen dagen van de zon genieten, toch!

Zo veel wil ik vertellen maar het verhaal weet ik het niet meer en waar moet ik het beginnen. Vroeger zo makkelijk maar de laatste tijd blank als ik bezig ben aan typen. Geen idee waarom. Ik merk het wel dat mij site saai geworden. Alles wat minder interessant voor jullie. De foto`s zien minder geplaats, beauty zijn niet meer zo vaak, persoonlijke dingen zijn ook minder. hmmmmmmmmmmm wat gebeurt met mij dan?! Geen idee! ik kan zelf ook niet beantwoorden.
AnggrekAnggrekAnggrek
Deze anggrek heb ik van AH gratis gekregen toen wij bij de kassa klaar afreken, mogen wij bosbloemen in het emmertje meenemen als wij willen maar dan stond maar deze anggrek. Ik keek naar haar en hei…deze anggrek gratis…nou mooi! Thanks! Gelukkig geen bosbloemen die al naar beneden vallen meer in het emmertje 😉 Thuis gaf ik water want het zag er droog uit.

Share
Previous Post Next Post

You may also like