Follow:

ARTDECO Hypnotic Blossom collectie

 photo 2017Artdeco1a_zpsxyjz3wsj.jpg
Lente seizoen start met de nieuwe ARTDECO Hypnotic Blossom collection. En vandaag swatch ik aantal Artdeco Hypnotic Blossom Spring/Summer 2017 collectie, van oogschaduw tot nagellak. Zijn jullie benieuwd naar…kijk gauw mee

 photo 2017Artdeco1ab_zpslg54nppd.jpg
De verpakking ziet er strak uit. De oogschaduws heeft een licht roze tint met een shimmers in

 photo 2017Artdeco1abb_zpsxbzyz2hj.jpg
ARTDECO Powder eyeshadow 32 blooming dahlia
Wanneer je de huls open draait, komt er een zacht halfrond poedertip aplicator uit. Met deze zacht halfrond applicator breng je deze oogschaduw aan. Met het puntje van de applicator kan je de kleur op je ooglid aanbrengen.
De spons applicator is zacht en fijn in gebruik en door deze systeem kan je gelijk de oogschaduw aanbrengen. De swatches op mijn hand ziet er de pigmentatie mooi uit. De oogschaduw bevat vitamin E, is waterafstotend en parfume-vrij.

 photo 2017Artdeco1abbb_zpsymbslwy1.jpg
Op mijn ooglid komen de oogschaduws niet goed uit. Hier heb je wel meerdere keren de spons terug een paar keren naar de huls en laat je die draaien zodat de oogschaduw op de applicator goed terecht komt. Het systeem is erg handig maar de pigmentatie op mijn ooglid moeilijk te zien. Op de foto heb ik meerder keren gedaan. Misschien door de lichte tint van de oogschaduw. Maar voor zachte look is de kleur mooi.

 photo 2017Artdeco1accd_zpsyhp1xuny.jpg
ARTDECO Mat Lip Powder Net als de oogschaduw heeft deze twee lip poeder dezelfde systeem. Ik ontving twee rode tinten. Deze systeem denk ik aan Loreal Infallible 3D Matte. De verpakking strak in zwarte kleur. Op de onderkant van de huls staat de nummer en de naam van de lipstick. Ze zijn lipsticks met poederpigmenten voor een matte afwerking.

 photo 2017Artdeco1acc_zpsc53cjkbo.jpg
ARTDECO mat lip powder 10 – hypnotic red €12,95
Alle eerste swatch ik lipstick nummer 10 – hypnotic red. Hypnotic is een oranjerood tint. Wanneer je de dopje draait open, zie je halfrond spons applicator. Met het puntje van de applicator breng je de kleur op je lippen. De textuur van de lipstick is zacht en romig daardoor het gaat snel en makkelijk.
 photo 2017Artdeco1accc_zpsengdmmd2.jpg

 photo 2017Artdeco1acccc_zpsvj8xis7p.jpg
Full face look met oogschaduw en met mat lip powder 10 hypnotic red.

 photo 2017Artdeco1add_zpsgmmzta18.jpg
ARTDECO Mat Lip Powder 35 – hibiscus bloom
De tweede lipstick die heb ik geswatched is nummer 35 – hibiscus bloom. Hibiscus is een donker rood tint. De manier hoe je deze lipstick poeder aanbrengt, is dezelfde net als nummer 10. Ook de textuur is lekker zacht en romig daardoor brengt het snel en gemakkelijk aan.

 photo 2017Artdeco1addd_zpsgiav1x9w.jpg photo 2017Artdeco1addddd_zpsprwjvev3.jpg
Full face look met oogschaduw en met mat lip powder 35 hibiscus bloom.

 photo 2017Artdeco1ac_zpso2tvrt63.jpg
Beide lip poeder bevat geen parabenen en minerale oliën. Het product droogt de lippen niet uit en voel licht aan op mijn lippen en is verkrijgbaar zes matte kleuren. De kleur blijft goed zitten als je niet eten of drinken. Dus je kunt hem rustig hem weer bijwerken als na eten en drinken.

 photo 2017Artdeco1ae_zpsx8zagxll.jpg
In het pakketjs zitten er twee nagellak. Love to swatches. Beide nagellak heeft lief kleuren. Er staat nummer op de zwarte dop. Ik heb nummer 786 – Peach cream en nummer 627 – pristine petal. De nagellak bevat actieve ingrediënten zoals een amino peptide, vitamine A, C en E en panthenol.

 photo 2017Artdeco1aeee_zpsiab6bcvi.jpg
Art Couture Nail Lacquer 786 is een mooi en zacht peachkleur. De structuur is fijn om op je nagels aan te brengen. De kwastje is fijn in gebruik. Ik heb twee laagjes gedaan.

 photo 2017Artdeco1aee_zpsbsjnnb62.jpg
Art Couture Nail Lacquer 627 is een zachte rozenkleur. Ook heb ik twee laagjes gedaan.

 photo 2017Artdeco1aeeee_zpsbi4o91ho.jpg
Minimalist nail art van beide kleurtjes.

 photo 2017Artdeco1aa_zpse2lvpxx1.jpg
ARTDECO Hypnotic Blossom spring/summer 2017 collectie vind ik een hele frisse en vrolijke lijn voor het nieuwe seizoen. De kleuren van de lipstick draagbaar voor dagelijks look en nagellak vind ik ook mooi. De oogschaduw kleur is minder goed te zien bij mij. De ARTDECO Hypnotic Blossom spring/summer 2017 collectie is te koop bij Douglas en Topshelf.

Wat vind jij van deze aantal nieuwe ARTDECO Hypnotic Blossom spring/summer 2017 collectie?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like