Follow:

Australian Gold SPF Outdoor Spraygel Spray SPF30

Australian Gold Spray
In dit artikel laat ik jullie een product van het merk Australian Gold. Dit merk is nieuw voor mij dus ik heb heel erg benieuwd naar. Vandaag blog ik hieronder over dit product. Lees je mee

Australian Gold Spray
De Australian Gold zonnebrandcrème zit in een witte flesje met een handig spraysysteem. Dit product bevat Aloë Vera, vitamine E, Australische tea tree oil, zonnebloemzaad extracten zodat je huid niet alleen goed beschermd maar ook nog eens uitstekend verzorgd wordt. En het beschermen tegen UVA en UVB. Met spraysysteem vind ik erg handig om aan te brengen. De zonnebrandcrème ruikt aangenaam, het smeert gemakkelijk, geen plakkerig gevoel en trekt snel in de huid. Vergeet niet zonnebrandcreme meenemen als je onderweg of op vakantie bent en vergeet niet regelmatig je hele lichaam smeren. Ik lig/zit liever in de schaduw maar ik smeer altijd de zonnebrandcrème als er de zon schijnt voordat ik de deur uit. Voor de mensen die tegen de zon niet kan of gevoelig, zou je vaker zonnebrandcrèmes smeren. Meer zonnebrandcrèmes producten vind je op de webshop HBB24.

Ben je bekend met merk Australian Gold?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like