Follow:

Babyliss – Sublim’ touch wet and dry ontkruller

 photo 2014BabylissSublimTouch1a_zps862362d0.jpg
Zo graag wil ik mijn haar even niet krul. Ik was erg blij toen mijn nichtje hier ons kwam opbezoek. En ze heeft mijn haar in style gedaan. Ze liet mij weten als ik permanent style hebben dan moet ik permanent cream/mouse kopen. Vandaag ga ik een style tang van Babyliss reviewen. Ik ben zo benieuwd of ik in me eentje kunt doen.


 photo 2014BabylissSublimTouch1aa_zps08d3091a.jpg
De style tang heb ik Sublim’ touch.
 photo 2014BabylissSublimTouch1aaaa_zps617b386f.jpg
Handig met die aan en out knopje en Ik kan zelf hoe heet bepallen door zacht – heet draaien knopje. Handig vind ik (mijn style tang apparat geen dit system)
 photo 2014BabylissSublimTouch1aaa_zps214ecd24.jpg
En ook kunt hij in nat of droog haar gebruiken. Andere pluspunt is dat de draar van babyliss Sublim touch niet mee draaien tijdens ik mijn haar stylen. Die van mijn draait mee dat is best irritant. De babyliss Sublim touch is ook heel lekker licht.
 photo 2014BabylissSublimTouch1aaaaa_zpsfdc644aa.jpg
Het resultaat ben ik heel erg tevreden want ik heb in mij eentje gedaan en heel mooi style haar. Love it en mijn haar wordt lekker ook zacht en licht.

Babyliss – Sublim Touch kost € 35,96. Hebben jullie ervaring met Babyliss?

Share
Previous Post Next Post

You may also like