Follow:

Bee Honest Gelee Royale Reinigingsmelk en lotion

2021

Hoi..hoi…! Het is een tijdje geleden dat ik beauty blogpost geplaatst. Vandaag laat ik twee producten gezichtsverzorging Bee Honest aan jullie laten zien. Lees je mee

Via instagram werd ik benaderd om Bee honest producten uit te testen. Ik heb natuurlijk ja gezegd. Bee honest producten ken ik al een tijdje en heb zelf al een paar uitgetest. Maar deze gezichtverzorging producten van Bee Honest kende ik nog niet. Ik heb twee gezichtsverzorging producten ontvangen namelijk Bee Honest Gelee Royale reinigingsmelk en reinigingslotion. De producten zitten in een bruine plastic verpakking met klikbare dop.

Bee Honest Gelee Reinigingsmelk €7,59

Voor normale tot droge huid 2021-Beehonest8ab Deze reinigingsmelk verwijdert op milde wijze make-up, vuildeeltjes en onzuiverheden. Het product bevat de natuurlijke actieve ingrediënten die de huid voeden en verzorgen zoals biologische gelee royale en zoete amandel- en zonnebloemolie.

De crème is vrij vloeibaar daardoor heel makkelijk aan te brengen en zacht op je gezicht inmasseren. Daarna gebruik ik vochtig wattenstaafjes of spoel af met lauw warm water om alle make-up er af te halen. Na gebruik merk ik mijn huid heerlijk schoon en zacht aan. Het droogt mijn huid totaal niet en geen plakkerig gevoel. Daarna breng ik de lotion en dan nachtcrème aan.

Bee Honest Gelee Reinigingslotion €7,59

Voor normale tot droge huid 2021-Beehonest8abb Deze milde reinigingslotion zuivert en verfrist de normale tot droge huid en brengt haat weer in balans met het herstellende sap van aloë vera, voedende gelee royale en andere natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong.

Na mijn gezicht schoongemaakt met reinigingsmelk, gebruik ik daarna deze lotion. Mijn huid voelt heerlijk schoon en zacht aan. 2021 Een hele fijne producten. Ik gebruik de reinigingsmelk in de avond maar je kunt hem ook gebruik in de morgen. De lotion gebruik ik in de morgen en in de avond. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan. Beide producten is geschikt voor Normale tot droge huid. De producten zijn te koop online en ook op
Bee honest webshop.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like