Follow:

Bij de dokter geweest 05.10.11

Toch wil ik aan jullie laten weten hoe is gegaan bij de dokter. Vorige blogpost hierover. Wij hebben gelopen…niet zo ver weg, wel best zweten heb ik want ik liep snel..snel…15.12 waren wij daar. Een paar minuutjes later werden wij geroepen. Djess was rustig op myn schoot zodat de dokter Djess`s oren en hartje kon controleren. De dokter zei “Alles prima, niks aan de hand dus laat zelf opknappen”. Ik vertelde aan de dokter dat ik elke dag Djess neus met lauw zoutwater spuiten. Dokter zei ….dat is goed”. Verder zijn wij blij dat het alles goed met Djess.

Voordat wij naar de dokter gingen, maakte ik deze foto 😉 helaas de bokeh bewerken niet zoals wat ik wil, niet zo wauw… maar goed..in dit geval de foto vind ik het wel mooi ..ehuuummmm!

Share
Previous Post Next Post

You may also like