Follow:

Bij verloskundige 12.02.10

Net terug van verloskundige. Vandaag ging myn lieve schoonmoeder mee..leuk! Dank je wel Ma voor meeging.
Super blij dat alles goed gaat met mij, myn zwangerschap en onze wonder..dat wil iederen natuurlijk horen. Wel af en toe krijg ik last van kramps in myn kuiten (`s Nachts). Ik masseer of doe ik myn tenen te strekken en dat helpt wel. Voordat gaat slapen, krijg ik meestal een glas warme melk van mijn lieve man of ga ik zelf doen. :choco-melk:

– Bloeddruk 100/65
– Gewicht 60kg (nog dezelfde (gelukkig) zoals op 5 jan`10 en 28.01.10)
– Hartje van onze wonder klopt heel goed
– Baby ligt heel goed (kontje boven, hoofdje onder…heel goed daalt…goed zo lieverd!)

Over anderhalf week mag weer naar verloskundige (23 feb`10)

Share
Previous Post Next Post

You may also like