Follow:

Bijna vaderdag

Nog een dagje dan vieren alle vaders Vaderdag. Maar myn vader woont ver weg van mij, 18 uur vliegen dan kan Ik bij mun vader bezoeken. Myn alle families wonen in Indonesia (Yogyakarta) behalve myn jonge zusje.

Maar Ik ben blij dat Ik in Netherland lieve schoonfamilie heb dan helpt my heime to familie. En hier in Netherland heb (schoon) vader die net als echt myn eigen vader. Hij maakt me net als eigen dochter, dat voel Ik me fijn, blij en prettig. Dank u Pap voor jou liefde :heart:

Zoals Ik weet, vieren wij in Indoensia niet vaderdag, wel moederdag op 22 des. Dus thuis vieren wij nog nooit vaderdag of wat leuks voor onze vader. Schandal he!

Ff over mijn vader. Myn vader is streng maar ook lief vooral voor mij, omdat Ik mager was toen Ik nog klein was. Hij beschermte mij, soms te overdrijven (vond Ik zelf). Ik mog niet in de regen lopen (als regenen). In myn geboortestad Tasikmalaya regent soms echt hard en vaak mootregen. Als motregen vielt, mog Ik niet in de regen zomaar lopen, moest paraplu om onze hoofd te beschermen. Myn vader zei “Straks werd jou hoofd hoofdpijn”. En dat was ook waar (voor mij, geen idee andere mensen). En als toch in de regen stond, moest Ik gelijk douchen, hoofd wassen met warme water die myn vader voor mij de water kookte (alleen voor mij). My oude zus is molig (nu ook 😉 ) en ze is streker dan mij. En in de zon mog Ik ook niet stond, moest in de schaduw staan (dezelfde redenen net als regen). Hij bedoelde dat Ik niet ziek werd en dat wilde niet natuurlijk myn vader. Dit is my korte verhaal over myn vader hoe lief hij is voor mij :blowkiss: dank u pak

Gaan jullie wat leuks voor vader kopen?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like