Follow:

Bling it on

 photo 2016Bling2xnails1aaaa_zpsxztyv4ia.jpg
Dit jaar Deb en ik plaatsen wij geen nagellak adventskalender. Niet alleen voor jullie maar voor ons ook jammer maar tja maand december is best wel drukke dagen dan merk je het wel zelf toch. Ik voel me altijd dat iedereen zo haast haast. Toen de kast vol met nagellak opende, zag ik de glitter/holo/shimmer nagellak alleen in de kast staan. En toen tok..tok in mijn hoofd geklopt. Ik ga niet nieuw nagellak kopen. Weet je wat ? Lees je mee

 photo 2016Bling2xnails1aa_zps5diblpzj.jpg
Weet je wat? Ik ga de nagellak van glitters, holo, shimmers noem maar op alle kans te geven in maand december. Ik heb geen plan of idee wat ik ga doen. Hier moet ik nog inspiratie zoeken of jullie ideeën hebben, laat mij weten in de comment

 photo 2016Bling2xnails1aaa_zpsblijbtla.jpg photo 2016Bling2xnails1a_zpsgs3kxf7c.jpg

 photo 2016Bling2xnails1ab_zpsvo9awmct.jpg
Oja…ook staan nog aantal nagellak die ik heb nog nooit gebruik en alleen maar op nagelswiels geswatches dus ik ga ze proberen met de nagellak glitters/holo/shimmers combineren

 photo 2016Bling2xnails1abb_zpsvb57cvpo.jpg
Ik had deze bij kraammarkt gekocht
 photo 2016Bling2xnails1abbb_zpsj8x3mk0r.jpg
En deze heb ik op Niocle (haar site bestaat niet meer) gewonnen

 photo 2016Bling2xnails1abbbb_zpstwxskoru.jpg
mini Ciate nagellak heb ik op Deb gewonenen ik heb ze alleen niet op mijn nagels geswatches. Er zijn vijf mini nagellak en eentje glitters die samen met andere nagellak glitters hierboven

 photo 2016Bling2xnails1abbbbb_zpsbqnmlq2e.jpg
En nog deze die ik er uit doorgeoofbox gehaald

 photo 2016Bling2xnails1abbbbbbb_zpsnu176jjc.jpg
Ik geloof dat ik ze nog niet alles geswatches

 photo 2016Bling2xnails1abbbbbb_zps12mcfopr.jpg
Deze base coat peel zal komende dagen mij best friend want met all die glitters, dit is zeker nodig

Ik ben zelf benieuwd of weet niet of ik dit kan volhouden tot 24 december want tja zonder gepland en geen idee wat ik moet doen. Dus verwachten jullie niet zo veel maar ik doe mij best en probeer inspiratie te vinden. Jullie ideeën zijn van harte welkom

Fijne dag en geniet ervan
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like