Follow:

Body lotion/butter stash

Goede morgen! Lang geleden laat ik niet meer mij stash zien want ik heb eerlijk gezegd niet zo veel meer zoals vroeger. En bovendien koop ik ook niet regelmatig meer want ik wil eerst mijn producten even opmaken. Toch wil ik mijn mini stash body lotion vandaag laten zien 😉 En een paar is bijna op en ben blij. Ja…echt! als de product bijna op is, ben ik blij. Ik wissel graag elke dag de body lotion/butter.
 photo 2014DHstash1a_zps70d461d2.jpg photo 2014DHstash1aaaa_zpse043838f.jpg
 photo 2014DHstash1aa_zps493a714d.jpg
 photo 2014DHstash1aaa_zpsd7f373c2.jpg
Babor body lotion Khanya of africa – Heerlijk geurtje…love it
Therme Zen White Lotus Body Butter – Heerlijk body butter met heerlijk geurtje – Artikel
Dode Zeezout Creme – Dunne creme met zachte fris geurtje. Fijn creme en de hele dag mijn lichaam gehydrateerd. Bij Action gekocht
The body shop body butter Chocomania – de geur vind ik een beetje muf. Not so fan. Deze heb ik in een beauty box toen ik nog abonneerde
Coconut Care body lotionArtikel
The body shop Moringa body butter – Wat heerlijk geurtje. love it – net gekocht

Share
Previous Post Next Post

You may also like