Follow:

Boek : Nelsons Ninjaboek

2017_Nelsons_Ninjaboek1a
De kinderen zijn zo actief, graag veel bewegen. Naar daar rennen, hier rennen, springen, stoeien en nog veel meer. Van waar al die energie. Mijn zoon vindt het altijd leuk samen met zijn pa wat te doen als maar bewegen. Het lijkt mij leuk als niet zo maar bewegen maar met wat iets oefeningen bijvoorbeeld Ninja leren. Vandaag blog ik over een heel erg leuk boek “Nelsons Ninjaboek”, lees je mee

2017_Nelsons_Ninjaboek1aa
Nelson ninjaboek heeft een hardcover. Wanneer je de boek open, zie je alle eerste een bladzijde vol de gekleurde ninja illustraties. Op de volgende bladzijde vind je een uitdaging ninjatrainingen en ook goed om de band tussen ouder en kind te versterken.

Nelsons Ninjaboek
Nelson krijgt nieuwe buren. En zijn buurmeisje ziet er een beetje speciaal uit. Ze lijkt wel een… ninja. Enkele dagen later krijgt Nelson een uitnodiging voor een ninjafeest. Op het ninjafeest zal er ninjataart zijn en een ninjatornooi. Maar… Nelson kent niets van ninja’s. Nelson krijgt een intensieve ninjatraining door zijn familie en hij leert snel hoe bijvoorbeeld een petje Er zijn nog veel meer ninjatraining en ook andere activiteiten zoals de ninja film, knutsel en nog veel meer.

Hieronder zie je enkele bladzijdes uit het boek
2017_Nelsons_Ninjaboek1aaa
2017_Nelsons_Ninjaboek1aaaa
2017_Nelsons_Ninjaboek1aaaaa
2017_Nelsons_Ninjaboek1aaaaaa
In dit boek zijn er 20 trek- en duwspelletjes om van je kind een échte ninja te maken. En goed voor de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind, ook heel goed versterken de band tussen jou en je kind. Maar ook de rest van het gezin kan meespelen. Nelsons Ninjaboek is bedoeld voor kinderen minder dan 12 jaar oud. Nelsons ninjaboek is een heerlijk speelboek om je hele lichaam te ontwikkelen en ongeremd contact te maken. Speel je mee? Te koop in de boekenwinkel of online.

Nelsons Ninjaboek / Hardcover / Uitgeverij : Davidsfonds Infodok / ISBN 978905908837 / €20
Cadeau / Sport, spel (12 jaar) / Dagboek / 80 pagina’s

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like