Follow:

Boots Botanics All Bright Micellar Cleanser

Botanics-All-Bright-Cleansing9a Boots Botanics lijn is geïnspireerd op het goede dat de natuur te bieden heeft. Zelf heb ik nog geen ervaring met deze lijn zo ik ben erg benieuwd naar. Vandaag blog ik een product van dit merk Botanics : “Botanics All Bright Micellar Cleanser”. Lees je mee

De Botanics All Bright lijn bevat hibiscus wat zorgt voor een heldere en stralende huid, het hele jaar door. Hibiscus is rijk aan alpha hydroxyzuren (AHA’s) die dode huidcellen helpen verwijderen en zo zorgen voor een verzorgde huid. De producten uit de Botanics All Bright range reinigen, verzachten, revitaliseren en voeden de huid. Het hibiscus extract is organisch en komt uit een fair trade cooperatie in Burkina Faso, West-Afrika.

Botanics All Bright Micellar Cleanser € 6,95 (250ml)

2019-Botanic-Cleanser9a Botanics All Bright Micellar Cleanser zit in een transparant plastic fles met draaiende dop. Het prodcut bevat alleen met natuurlijk ingrediënten. Daarnaast bevat hij hibiscus wat de huid laat stralen, is hij geschikt voor alle huidtypes en vrij van alcohol. Deze reinigingslotion verwijdert onzuiverheden en make-up op een milde wijze. De water is heel fijn om alle make-up op je gezicht te verwijderen. Het voelt de water zo zacht aan. Heel fijn. Ik zou graag iedere dag gebruiken en je hoeft niet daarna met water af te spoelen. Heerlijk reinigingslotion.
2019-Botanic-Cleanser9aa De ingrediënten
2019-Botanic-Cleanser9aaa Botanics All Bright Micellar Cleanser is een hele fijne reinigingslotion. Dit wordt echt een van mijn favoriete reinigingslotion. Geen droge of vette lotion achter gelaten. Ik gebruik hem soms juist als toner ook, zo fijn. Zo zachte lotion. Dit product bevat geen parabenen, minerale oliën, SLS, of andere rare toevoegingen. De Organic lijn is zelfs 100% natuurlijk en daardoor geschikt voor de meest gevoelige huid! Meer Botanic producten, check op webshop boots.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Caroline - HippeShops

  Leuk om zo kennis te maken met deze beautylijn. Ik kende het nog niet en het ziet er veelbelovend uit.

  13 September 2019 at 07:03
 • Reply Janet

  Ik kende hem nog niet, maar dit klinkt fijn! Ik gebruik nu doekjes.

  12 September 2019 at 21:22
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Deze klinkt echt super fijn! Ik kende dit merk nog niet, maar wil het zeker proberen.

  12 September 2019 at 07:54
 • Reply Beautyn0te

  Ik kende het nog niet klinkt goed. Ga ik proberen.

  11 September 2019 at 14:39
 • Reply Cynthia

  Ik kende dit product nog niet. Handig dat het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Thanx voor de review!
  Cynthia´s last blog post ..Recept: Salade met geitenkaas, walnoten en honingdressing

  10 September 2019 at 09:15
 • Reply Rory

  Ik heb ‘m ook eerder gebruikt. Hij is fijn, maar toch wil ik mijn gezicht altijd afspoelen (heb ik met elk micellair water overigens). Ik weet niet wat het is, maar het voelt toch prettiger op de een of andere manier.
  Rory´s last blog post ..Findings #7, iets met geur en kleur

  09 September 2019 at 13:50
 • Reply laupropos

  ik gebruik ook altijd een lotion na mijn reiniging op basis van olie. Neemt alle restjes vuil weg. Deze klinkt alvast heel fijn!

  09 September 2019 at 08:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge