Follow:

Boots Botanics All Bright Micellar Cleanser

Botanics-All-Bright-Cleansing9a Boots Botanics lijn is geïnspireerd op het goede dat de natuur te bieden heeft. Zelf heb ik nog geen ervaring met deze lijn zo ik ben erg benieuwd naar. Vandaag blog ik een product van dit merk Botanics : “Botanics All Bright Micellar Cleanser”. Lees je mee

De Botanics All Bright lijn bevat hibiscus wat zorgt voor een heldere en stralende huid, het hele jaar door. Hibiscus is rijk aan alpha hydroxyzuren (AHA’s) die dode huidcellen helpen verwijderen en zo zorgen voor een verzorgde huid. De producten uit de Botanics All Bright range reinigen, verzachten, revitaliseren en voeden de huid. Het hibiscus extract is organisch en komt uit een fair trade cooperatie in Burkina Faso, West-Afrika.

Botanics All Bright Micellar Cleanser € 6,95 (250ml)

2019-Botanic-Cleanser9a Botanics All Bright Micellar Cleanser zit in een transparant plastic fles met draaiende dop. Het prodcut bevat alleen met natuurlijk ingrediënten. Daarnaast bevat hij hibiscus wat de huid laat stralen, is hij geschikt voor alle huidtypes en vrij van alcohol. Deze reinigingslotion verwijdert onzuiverheden en make-up op een milde wijze. De water is heel fijn om alle make-up op je gezicht te verwijderen. Het voelt de water zo zacht aan. Heel fijn. Ik zou graag iedere dag gebruiken en je hoeft niet daarna met water af te spoelen. Heerlijk reinigingslotion.
2019-Botanic-Cleanser9aa De ingrediënten
2019-Botanic-Cleanser9aaa Botanics All Bright Micellar Cleanser is een hele fijne reinigingslotion. Dit wordt echt een van mijn favoriete reinigingslotion. Geen droge of vette lotion achter gelaten. Ik gebruik hem soms juist als toner ook, zo fijn. Zo zachte lotion. Dit product bevat geen parabenen, minerale oliën, SLS, of andere rare toevoegingen. De Organic lijn is zelfs 100% natuurlijk en daardoor geschikt voor de meest gevoelige huid! Meer Botanic producten, check op webshop boots.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like