Follow:

Born Pretty Store : Clear Jelly Silicone Stamper & Scraper

Born Pretty Clear Jelly Silicone Stamper1ac
Tegenwoordig zie je de clear jelly stamper voorbijkomen. Dit lijkt mij erg handig clear jelly stamper om nail art op je nagel te stempelen. Lukt ik dit clear jelly te gebruiken? Lees je gauw verder.

Born Pretty Clear Jelly Silicone Stamper1ac
Nog een product die ik van Bron Pretty Store ontving te review. Ik koos deze Clear Jelly Silicone Stamper & BORN PRETTY Scraper Manicure Nail Art Stamping Tool want ik wil graag goed zien hoe kan ik de patroon goed op de nagels gestempeld worden. Ik ontving een Clear Jelly stamper met een transparante scraper. De scraper vind ik te slap en in het begin werkte het niet zo goed maar daarna ben ik aanwennen. De stamper zelf kan je op de bovenste en onderste delen kan uitdoen en heeft transparant deksel met daarop de naam van het merk Born Pretty Store.

Born Pretty Clear Jelly Silicone Stamper1ac
Hier ben ik helaas teleurgesteld. Bij mij werkt deze stamper echt niet goed. Een paar keren heb ik al geprobeerd en de patroon blijft niet goed op de jelly clear stamper geplakt. Grrr hier word ik best wel geïrriteerd. Jammer want ik wil zo graag meer stempelen hebben. Ik verwacht dat deze stamper zou goed werken. Misschien bij jou wel goed werken, wie weet. Shop je hem op Born Pretty Store

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like