Follow:

Born Pretty Store : Round Image plate BP-153

Born Pretty Store BP-153
Ik heb een Image plate rijker met heel erg leuke patroontjes. De hoesje van deze image plate is ook erg leuk maar de patroontje in de image plate is anders. De image plate heeft erg leuk nagellak patroontjes. ben ik gelukt om de patroontje op mijn nagels te stempelen. Lees je maar mee

Born Pretty Store BP-153BORN PRETTY Round Stamping Plate Nail Polish Lipstick Manicure Nail Art Image Plate BP-153 5.5cm heeft een erg leuke hoesje vol met bladeren en flamingo plaatje. Erg leuk. Voordat ik de image plate gebruik, haalde ik eerst de folie bescherming.

Born Pretty Store BP-153
Ik gebruik wit nagellak als achtergrond en met zwarte nagellak stempel ik die patroon op mijn nagels. Het lukt aardig maar met clear stamper die ik heb, lukt helaas niet. Ik gebruik dus oude stamper van Konad die gelukkig werkt het goed. Als het goed gelukt met clear stamper ben ik van plan om de nagellak doodle inkleuren. Ik denk dat ik moet verder met deze image plate verder te doen.

BornPrettyStoreBP153
Ik vind de partoon in deze image plate is erg leuk, alleen moet ik nog verder oefeningen en betere stamper gebruiken zodat ik deze patroon op mijn nagel goed geplakt worden. Deze image plate Bron Pretty Store BP-153 bestel je op Born Pretty store USD $1.59 $2.99

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like