Follow:

Born pretty store – Stamping plate BPX-L018

2017_Born_Pretty_Store1c
Nail art tool die ik zo graag meer hebben is stamping plate. Vandaag blog ik een stamping plate die ik een tijdje geleden ontvangen. En laat zien welke patroontje heb ik gekozen. Kijk je gauw mee

2017_Born_Pretty_Store1cc
Stamping plate BPX-L018 zijn met verschillende Floral patroontjes. Hoe leuk is dat. De stamping plate zit in een leuke hard papier hoesje en bescherm met plasticfolie.

2017_Born_Pretty_Store1ccc
2017_Born_Pretty_Store1cccc
Na de plasticfolie eraf gehaald en mijn gekleurde nagels al droog, koos ik een patroontje. Dit keer palm bladeren patroontje. Ik heb voor simpele gekleurde nagellak blauw en zwart nagellak voor op te stempelen. Het ging goed en best tevreden met het resultaat. Hier heb ik er zin in om andere patroontje te gebruiken. Het is wel veel werk en tijd nodig met stamping nail art maar je kunt hem weer voor volgende keer de stamping plate gebruiken. Zoek je nog stamping plate, kan je terecht op Born Pretty Store.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like