Follow:

3 producten van bornprettystore.com

Een tijdje geleden mocht ik drie producten op bornprettystore.com uitkiezen en ik heb ze al ontvangen en getest.
 photo BornPretty1a_zpsgck5wxrf.jpg

 photo BornPretty1aa_zpskia42dqp.jpg
Multi Shell Starfish Decor Bracelet Pearl Clustered Bracelet – $3.99
Deze armbandje denken aan de zee met schelpen en parel eromheen. Heel leuk! De armbandje zelf is lekker licht. Alleen maken ze wel lawaai als ze bij elkaar tegen elkaar botsen. De geluidje is cheap klinken. Eerlijk hou ik niet zo van armbandje die lawaai maakt, wel kunt je hem gebruiken als accessoires voor foto met je beuty producten bijvoorbeeld.
 photo BornPretty1aaa_zpsicjg60mr.jpg

 photo BornPretty1b_zpsatn2ewzw.jpg
Cute Owl Shaped Fragrant Smoothes and Softens Hand Care Cream Balsam – $5.22
Nieuwsgierig DJ wilde mij helpen met de foto en ook graag ruiken. Deze handcream zit cute plastic verpakking met vorm van uil.
 photo BornPretty1bb_zpsg4b1pupr.jpg photo BornPretty1bbb_zpsvpothpo9.jpg
De cream is heel erg licht, luchtig en vrij dun. De cream heeft geurtje, eerste ruiken, dacht ik dat naar kiwi geurtje maar dat is niet zo. De geur van de cream is aloe vera geurtje. Het ruikt naar fris en de cream smeert en trekt snel in. Leuk verpakking om in je tas mee te nemen.

 photo BornPretty1aaaa_zps8jdvmoma.jpg
11 Sheets/set Unique Route Road Map Design Nail Art Water Decals Transfer Stickers – $4.74
In een set zijn er 11 mapjes. Eerst de plastic bovenste weghalen dan knipt hem die ongeveer pas voor je nagels. Daarna doe je in het water tot de map zelf los dan kan je op je gekleurde nagels ik gebruik zwart en licht nagellak als basis). Volgens aanwijzingen gebruik je de hairdryer dat de map goed op je nagels zit maar bij mij helaas werkt het niet. Dus ik breng ik top coat maar wel moet voorzichtig zijn, anders de mapje kapot. Eindresultaat zien ze toch leuk uit, wel veel gedoe met hairdryer, vind ik. Verwijderen is niet moeilijk, gewoon met nagellak remover.

Er zijn meer nagellak producten, sieraden, home & decoratie en veel meer producten op bornprettystore.com en met deze code DH10K31 krijg je 10% korting.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like