Follow:

Bron Pretty Store : Nail Foils Unicorn & Snowflakes

BP-Folie
In dit artikel laat ik zien mij eerste nail foils. Ik heb twee nail foils die ik heb uitgekozen. Lees je mee

Holographic Nail Foil Xmas Unicorn Dreamcatcher Geometric Nail Art Transfer Sticker $0.99

BP-Folie
Holographic Nail Foil Xmas Unicorn Dreamcatcher Geometric Nail Art Transfer Sticker zit in transparante potje. Deze nail foil heeft een erg leuk patroontje unicorn met holographic effect. Op donkere nagellak kleur is het beter zodat de effect van de holographic goed te zien.

Laser Christmas Snowflakes Manicure Nail Art Transfer Sticker $1.29

BP-Folie
Laser Christmas Snowflakes Manicure Nail Art Transfer Sticker zit ook in een potje. Ik heb deze nail foil met snowflakes gekozen omdat het niet zo makkelijk snowflakes te tekenen. Met dit foil is het toch een stuk makkelijker lijkt mij. Maar zonder nail foil glue kan ik beide nail foil niet gebruiken.

BP-Folie
Met opzet heb ik deze nail foil items gekozen omdat ik nog geen ervaring heb maar wat ik vergeet dat special nail glue hebben om deze nail foil te gebruiken. Helaas die nail glue heb ik niet dus dan maar moet ik eerst de nail foil glue kopen, alleen kan ik nergen vinden hier in de winkel. Deze nail foil kan je bij Born Pretty store te bestellen. Heb je ervaring met nail foil?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like