Follow:

Bye..bye summer!

Het wordt fris en voor mij best koud. Zoals vandaag ..de lucht was vanmorgen en middag bewolkt en ook regende, niet zo hard maar toch koud. Ik was aan het fietsen en ik kan niet een hand de stang vasthouden en de andere hand een paraplu vasthouden. Dat gaat het niet lukken bij mij. Maar Djess zei achter mij..mamma..paraplu want hij zag een moeder met paraplu op de fiets en haar kindje zat voor op haar fiets. Knap he Djess…mamma kan dat niet. Het geeft niet klein beetje nat en gelukkig heeft jou jas capuchon, laat maar mamma hoofd nat.

Untitled
Canon 600D + 50mm/1.8

Na avondeten gingen wij even fietsen en naar mijn schoonouders even kijken. Het gaat fijn met pa. Op woensdag gaat hij naar ziekenhuis en donderdag gaat geopereerd worden. Terug naar huis was erg koud geworden maar gelukkig was het droog. Nu lig Djess lekker slapen en ik lekker al gedoucht…heerlijk! Slaap lekker allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like