Follow:

Camps & Camps oorbellen & biba armbandjes

 photo 2015Biba1abbbc_zpsash38a96.jpg
Het is tijd voor een unboxing in vorm van foto`s review, zoals jullie gewend zijn. Vandaag ga ik een aantal sieraden laten zien die ik een paar dagen geleden van de webshop t-juffie.nl heb ontvangen. Kijk gauw mee!

Camps & Camps is een Nederlands sieraden merk ‘Dutch Couture Bijoux’

 photo 2015CampsCamps1a_zpsbbepppfn.jpg
Camps & Camps Oorbellen White Opal €25.
Wat prachtig Camps & Camps oorbellen! De oorbellen heeft in ovale vorm met vergulde wit opaal facet geslepen Swarovski kristal.

 photo 2015CampsCamps1aa_zpswcfytmhq.jpg
 photo 2015CampsCamps1aaa_zpsedrhdz7p.jpg
Deze oorbel heeft een klapsluiting, handig! Ik kan hem makkelijk in en uit doen.

 photo 2015Biba1aaa_zpspx9rqvbk.jpg
Deze Camps & Camps oorbellen zijn stevig en voelen glad aan. Door de zeer verfijnde en gladde afwerking. Maar zijn zeker prachtig en niet zwaar te dragen. Naast de Swarovski stenen worden ‘drielagen’ glasstenen gebruikt, waarbij de transparante toplaag een heel bijzondere diepteglans geeft. Camps en Camps oorbellen zijn in zilver, goud, roségoud en rutenium verkrijgbaar. Alle metalen zijn nikkelvrij en anti-allergisch. Deze oorbellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren Swarovski kristalletjes en ook in het zilver.

 photo 2015Biba1abb_zpsgitc0epw.jpg
In de webshop `t Juffie is er ook een leuke bijpassende armbandje van merk Biba voor deze Camps & Camps oorbellen. Hoe leuk is dat.

Webshop ’t Juffie heeft meer dan 1000 Camps & Camps oorbellen in de webshop en in de winkel.

Naast prachtig sieraden van merk Camps & Camps heeft webshop `t Juffie ook andere webshop Bibastore. Op de webshop bovenaan staat een linkjes en klikt daar: Bekijk alle webshops en daar zie je de webshop en kan je gemakkelijk verwisselen. Handig! En hieronder heb ik drie prachtig armbandjes van deze webshop Bibastore
 photo 2015Biba1aab_zpscnapbq2z.jpg

 photo 2015BibaWhiteOpal_zpsq5qedqyj.jpg
Biba basic armband White opal € 5,95 is een prachtig witte kristal opal die exact dezelfde kleur net als camps & camps oorbellen (hierboven). Deze armbandje is een prachtig van een goed kwaliteit en er hangt een zilverkleurige biba-logo-bead . Deze prachtig armbandje is limited edition, maar je kunt nog andere prachtig Biba armbandjes te bestellen zoals witte parel-look kralen, Witte Biba Basic Crystal en meer

 photo 2015BibaCrystalGold_zpsllavrdzk.jpg
Biba Basic Armband – Crystal Gold € 5,95 is een prachtig kristalgoud armband met sparkling goudeffect en er hangt ook een zilverkleurige biba-logo-bead. Het breed van armbandje die ik draag is 6mm, niet te krap en niet te groot. Het past goed in mijn kleine pols. De kristallen voelen glad en stevig aan.

 photo 2015BibaWhite_zps63povvh8.jpg
Biba basic armband White € 5,95 is ook een prachtig witte kristal armbandje en door de licht een sparkling effect geven. Het breed van de armbandje is ook 6mm dan ben blij mee want ik kan alle drie tegelijk dragen. De kristallen zijn stevig en ook van goede kwaliteit.

 photo 2015Biba1aabb_zpsfgsqwvzw.jpg
Alle drie Biba armbandjes zijn erg goed van kwaliteit, stevige kristallen maar niet zwaar om ze te dragen. De armbandjes zijn met elastiek daardoor gemakkelijk in en uit doen. En ik ben ook heel erg tevreden met Camps & Camps oorbellen.

’t Juffie verkoopt prachtige sieraden van het merk Camps & Camps en Bibastore verkoopt prachtige sierdaen van het merk Biba zoals armbanden, ringen, kettingen, hangers en oorbellen! De betaalmethode : iDeal, paypal, klarna. De bestelling boven de € 50,- GEEN verzendkosten berekend.

    

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like