Follow:

Canon 600D en Err 70

Goede dag, Op vorige blogpost vertelde ik dat ik blij ben want ik heb nieuw dingen gekocht, niet alleen bij Action en Hema voor Djess (zoals in dit artikel Ik was toen twijfel tussen Canon 600D of Nikon D5100. Ik wil met draaibare scherm hebben. Eerst vroeg ik aan Dixons medewerker of Nikon lens past in Nikon D5100, hier vertelde ik al. En hij past goed dus als ik Nikon koop, kan ik deze lenzen gebruiken…yay…happy om te horen. Maar ik denk nog een keer na en ik vroeg me af Nikon D5100 of Canon 600D?! Als ik voor Nikon D5100 koop, moet ik nieuw dingen weer kopen zoals extra batterij, remote controle, lens 50mm. Het lijkt mij verstandig als ik voor Canon 600D koop want ik heb al extra batterij, remote controle, lens 50mm en Sigma 70-300mm. Wat luxe probleem he!

Toch koos ik voor Canon 600D en nu mijn spaarrekening nul coma nul 😀 Ja ik heb nieuw camera Canon 600D. Ik was erg blij maar toen ik de foto`s die ik heb gemaakt naar mijn computer doen, verschijnt err 70. Ik was paniek en vertelde gelijk aan mijn man. Natuurlijk ging ik googelen en hier is informamtie over Err. Ik denk dat door SD kaart maar ik weet het niet zeker over dit. De SD kaart is die ik vaak gebruik met Canon 500D en Canon Powershot A2200. Dus ik ging eerst formaten voordat ik nieuw foto`s schieten. En vandaag heb ik weer wat foto`s gemaakt en net alle foto`s die ik heb gemaakt in de computer verplaatsen maar ik zie weer err 70 🙁 Oje…waarom weer dit gebeurt? Echt niet leuk. Ik doe nu formaten als de SD kaart al leeg is maar toch die err 70 verschijnt in de schermpje 🙁 Nog geen weekje gebruik ik deze camera Canon 600D maar err 70 voor de tweede keer en nog geen een weekje Dit maak mij niet leuk / zorg.

Wat zou je doen? Ga je naar de winkel terug brengen of niet? Want hij is niet goedkoop he

Share
Previous Post Next Post

You may also like