Follow:

Canon 600D – hopelijk geen probleem meer!

Goede dag, Vanavond zijn wij naar Dixons geweest voor mijn Canon 600D en om te vertellen dat err 70 na de foto`s in de computer/extern harddisk verplaatsen. Ik ben zelf niet mee naar binnen want Djess wilde graag naar Barts Smit winkel die toevallig naast Dixons winkel staat. Dus alleen Arjo naar Dixons en Djess met mij bij Bart Smits.

Canon Powershot A2200Toch was ik beetje ongerust want leek me erg lang duren Arjo daar dus ik zei tegen Djess…kom Djess..genoeg kijken..kijken…wij gaan naar pappa toe. Daar zag ik mijn man aan het bezig te schrijven. Ik wilde niet storen dus buiten zitten. En daar was mijn man met Dixons zakje en ja… ik heb nieuw Canon 600D. Gelukkig krijg ik nieuw, anders wil ik geld terug…punt. Natuurlijk niet zomaar nieuw krijg, vroeg de medewerker de vraagjes aan mijn man en mijn man beantwoord alles wat hij vroeg.

Na de batterij vol, ik ben direct aan de slag…ja..wat foto`s maken en dan de foto`s naar de computer…met vol spanning keek ik naar de scherm van de camera en hoop dat geen err 70 op scherm staat. En nee…geen..poeh..! gelukkig… ik hoop dat het alles goed gaat tot jaren. Nu heb ik een camera en een van mij wensen is uitgekomen. Mijn wens is eigenlijk Canon 60D maar hij is duurder dan dit. Ahhh het maakt mij niet uit als maar deze goed is en zonder probleem weer. Hoop ik!

Ik ben van plan om nieuw SD kaart te kopen. Heb je idee welke SD kart voor Canon 600D?

Share
Previous Post Next Post

You may also like