Follow:

Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank 2500 mAh & Winactie

 photo 2015GSMpuntNL1aaaa_zps9dpcvmla.jpg
Zonder smartphone kan ik niet meer. Ik neem mijn smartphone overal mee en regelmatig maak ik foto`s/film. Het maakt de batterij snel leeg. Gelukkig heb ik een oplader en vandaag laat ik jullie kennis maken met Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank.


 photo 2015GSMpuntNL1aa_zpsp0v3rwkl.jpg
De Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank zit in de doos met daarin een USB kabel en papier met daarop wat informatie. Er zijn twee USB gaatjes en er is ook nog een kort USB aansluiting op de powerbank.

 photo 2015GSMpuntNL1aaaaa_zpsd0mhdqxu.jpg
Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank is two in one “een oplader en een batterij”. Alles tegelijkertijd opgeladen in een keer, je smartphone/tablet en de powerbank zelf. Handig toch!

 photo 2015GSMpuntNL1a_zpsuidwk1q5.jpg
De Cygnett ChargeUp Pocket powerbank is universal oplader voor je smartphone, iPhone, tablet en ook erg handig voor onderweg want hij is lekker compact, dun en licht. Deze handig powerbank two in one is prijs van € 19,95 te bestellen op webshop GSMpunt. Heb je nog steeds voor andere accessoires voor tablets en smartphones zoals headsets of telefoon accu kunt je terecht op die site.

Nu is alle leukste …

Winactie – GESLOTEN

Wat superleuk is, mag ik een deze Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank weggeven aan een van mijn bezoekers. Wat moet je doen is easy.
– Laat een reactie achter dat je meedoet
– Volg mij op bloglovin

Extra kans :
– Like facebook dhini.nl
– Like facebook GSMpunt

Niet treurig als je niet gewonnen hebt, want ik geeft 20% korting op alle opladers van het merk Cygnett. De code is geldig tot het einde van november: CYGNETT20

De winactie loopt tot 15 november en de winnaar krijg persoonlijk bericht. Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like