Follow:

Dagdroom op 08.03.09

Dagdroom op 08.03.09 Geld maakt niet gelukkig, zeg de mensen. Oja….? Als het te weinig geld hebt, denk ik wel, ja. Wat je leuks wilt kopen? Eerst moet je werken om geld te hebben. Vroeg wakker, niet leuke collegas, niet leuke sfeer of gewoon niet leuke baan bijvoorbeeld. Bovendien moet je de geld binnen en die een maand moet wachten. Niet alleen dat maar ook andere dingen, denk ik. Zoals : opleiding/cursus wilt volgen, reizen, familie-leden helpen/bezoeken, leuke dingen voor geliefde mensen kopen enzo…enzo… Dat natuurlijk heel veel geld nodig, want je hoeft niet lang moet te wachten. Als zondag voorbij is “Oh..shit! morgen werken”. Niet allemaal natuurlijk dat zeggen, denk ik. Sommige mensen hou van werken (als leuke baan, leuke collegas en natuurlijk leuke salaris). En zegt “Yeah..! morgen weer werken”. En Als heel veel geld hebt (Miljonair, zeg maar), maakt gelukkig of niet dan dat weet ik het niet omdat Ik nog nooit zo veel geld heb. Dus Ik heb geen flauw idee of met heel veel geld maakt gelukkig of niet. Of misschien juist maakt gelukkig zoals mens net als Ik. Want Ik kan makkelijk en snel alles wat ik wil hebben. Zoals : Elke maand geld naar mijn familie sturen, Vakantie (cultuur, avontuur, luxe vakantie), leuke spelletje voor mij nichtje en neefje, Make-up voor mijn zussen (Ze zijn gek op make-up, parfums, fashion enzo…), myn ouders verwennen en heel veel wat Ik wil die niet alles kan noemen. Veel te veel. In dit geval droom ik wel dat Ik heel veel geld heb (Miljonair, zeg maar), gelukkig en gezond (ook belangrijk).

Is dat waar of niet waar? dat heel veel geld niet gelukkig maakt!!

Dus conclusie van dit verhaal is dat Ik miljonair wil worden

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like