Follow:

Dagdroom op zondag

Ik wil aan myn lieve bezoekers bedanken voor betterschap voor my en myn lieve man. Nu voel Ik me nu beetje beter dan gisteren. Het is inderdaad beetje verwarrende lichaam, beetje griep (nu nog), warm (niet te) en gelukkig myn hoofd niet meer njoet2x an. Vooral als achter my lieve laptop zit, merk ik niet dat ik beetje griepperig ben.

Eerlijk gezegd droom/fantanseer ik iedere dag (niet alleen op zondag, hoor!). Maar Ik ga, denk ik iedere zondag opschirjven wat heb ik gedroom. Dromen/Fantaseren is toch gratis en Ik vind wel leuk om te fantaseren vooral leuke dromen en die leuke droemen vliegen in hoofd rond. Ik droom dat ik dit jaar naar myn families bezoeken (my eerste familiebezoek was in 2006 sinds ik in Netherland 2002) of ze naar Netherland my bezoeken. Die is een van myn dromen. En….

Als ze hier zijn, wil ik samen net ze naar leuke plekjes in Netherland bezoeken zoals : Madurodam, Efftelling, Volendam (om traditonal kleding op foto maken), Madam thusaound en andere leuke plekjes die kan ik alles noemen. Dan gaan we lekker shoppen natuurlijk vooral met myn zussen. Voor myn nichtje barbie`s kopen, myn neefje is gek op auto met remout control. Myn zussen zijn gek op make-up en perfumes. Ik wil heel veel leuke dingen voor haar kan kopen. En voor myn ouders wil ik ze verwend maken bijv. Naar Sauna, lekker relaaaaaaaaaaax, gemaseerd, gewoon lekker niks doen voor hun.

Als ik naar myn familie bezoek, wil ik leuke cadeautje meenemen zoals : make-up spullen (Ik heb nu EDM kwasten en foundation voor myn zussen), perfumes, digitale cameras, laptopjes (voor myn zussen, myn moeder), barbies, speelgoeds enzo. Daar wil ik ze lekker verwennen. Samen lekker gezellig eten (uiteten), kletsen, shoppen enzo. En wil ik ook samen met hun naar Bali. Als die droom in werkelijkheid zou uitkomen, dan ben ik heeeeeeeeeeeeel erg bliiiiiiiij. Echt waar! Hoopelijk op een dag zou die droom uitkomen.

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like