Follow:

Dagje uit : Stad in en sale shoppen

Untitled

Omdat de Kerststijsbaandordrecht nog niet open was, gingen wij even naar de winkels en toen nam ik een twee shoptassen mee naar huis 😀

Untitled
In het begin weigerde Djess om te schaatsen en ik zei dat Dj eerst moest proberen dan weet leuk of niet. En Daarna vind Djess leuk

Voor eerste keer schaatsen! #djessvhvideo . #djessvhdecember2015 . #djessvh2015 . #djessvh

Een video die is geplaatst door Dhini ?? dhini.nl (@dhini.nl) op

 photo 1451504132913_zpsm5ecadov.jpg
Eerst gingen wij naar V&D en daar zag ik overal sale (eigenlijk bij elke winkels) En ik heb een paar kleding voor Djess gekocht
 photo 1451504302244_zpsczrjzpet.jpg
Ik probeer andere merk voor hem, Mexx en benetton geloof ik.

 photo 1451504337457_zpsx2qwicx6.jpg
Bij H&M hangen er veel leuke items maar ik kan niet toch kiezen. Toch heb ik twee items gekocht en een voor Djess

De vest valt helaas niet zo mooi op mijn schouders, hoewel past ik hem daar wel eerst voordat ik hem kocht (niet in pashok, geen zin in de rij) maar toen merk ik het niet zo. Maar goed! Ik kan hem voor thuis dragen. Ik kan niet zonder trui en vest (dubbel kleren aan). Een winterjas en een lang tshirt voor Djess. Ik wilde nog verder winkelen en toen rinkelde mijn smartphone dat mijn mannetjes gingen naar schaatsen en ik wilde ze op foto`s vast te leggen dus ik ging naar hun toe. Voordat naar huis gingen wij even naar McDonald en langs media markt voor oplaadbaar batterijen AA voor mijn second hand Canon Powershot A620 die ik op marktplaat heb gevonden. Trouwens heb ik vlog filmpje gemaakt, alleen leeg helaas batterijen snel.

 photo 1451504392331_zpsv9u3uj7a.jpg
En ik heb een voordeelkaart toegevoegd 😀

 

 

Namens ons en dhini.nl wil ik jullie een fijne jaarwisseling toegewenst!

Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like